Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Tiszta lappal (újra)kezdeni

Tiszta lappal (újra)kezdeni

Van ez a kifejezés, hogy 'tiszta lappal kezdeni'. Eredetiben, latinul tabula rasa, ami abban az időben a letörölhető palatáblánál jelentette a letisztított állapotot. Tulajdonképpen az átvitt értelmében is ezt jelenti, a tiszta lappal kezdés, hogy a korábbi rossz beidegződéseket, sémákat és szokásokat elvetve, de a tapasztalatokból tanulva és magunkat (tovább)fejlesztve lehet és kell (újra)kezdeni.

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Ráadásul igaz lehet ez az élet bármelyik területére, de jelen esetben foglalkozzunk csak a párkapcsolati résszel, a szerelmi életünkkel. Éppen elég feldolgozni valót tartogat ez is, ráadásul a minden mindennel összefügg törvény alapján néha olyan kapcsolódási pontokra is fény derül, amit korábban nem is gondoltunk volna.

 

Mit tehetünk tehát, hogy készen álljunk egy (új) kapcsolatra és tiszta lappal, tiszta szívvel tudjunk szerelmesek lenni nem csak egy másik emberbe, hanem magunkba és az életbe is?

 

Ebben a bejegyzésben adunk egy kis iránymutatást ehhez Nektek.

 

1. A tiszta lappal indulás

 

 Zárjuk le a korábbi, már nem működő kapcsolatunkat, kapcsolatainkat. Tisztázzuk saját érzéseinket és ne maradjunk valaki mellett csak azért, mert több boldogtalan hónap vagy év után is abban reménykedünk, hogy majd megváltozik valami és minden jó lesz. Ez nem működik. Számoljuk fel teljesen a nem kívánatos kapcsolato(ka)t, vágjuk el a számunkra káros köteléke(ke)t.

 

2. A változás jó

 

 Minden változik, semmi sem állandó. A változás maga az élet. Változzunk hát mi magunk is olyan irányba, amerre tartani szeretnénk és éljük át a változást is teljes lényünkkel. Ha a változás fejlődéssel jár együtt, akkor biztosak lehetünk benne, hogy mindig jobb jön, mint ami előtte volt. Fejlődési szintünknek megfelelő emberekkel fogunk összekerülni és velük fogjuk jól érezni magunkat. Ezért is fontos energiát fektetni az önfejlesztésbe és az önismeretbe.

 

3. Legyenek tudatos döntéseink!

 

 A tudatosság nem a mindenek feletti kontrollt jelenti, hanem azt a fajta hozzáállást, amely a szándékainkat, az elképzeléseinket és a vágyainkat a megvalósulás irányába terelgeti. Csak úgy érhetünk célt, ha tudjuk azt, hogy mit is szeretnénk. Erről a témáról már több bejegyzést is írtunk, érdemes elolvasni ezeket.

 

4. Tisztítsuk meg az életterünket is!

 

 A sok tartogatott tárgy, könyv, ruha, amiket emléknek tekintünk, időnként szelektálásra szorulnak. Amikor a környezetünkben rendet teszünk, azzal párhuzamosan a belsőnkben is rendezgethetjük az érzéseinket és a gondolatainkat. Így a két folyamat akaratlanul is erősíti egymást, végeredményként pedig azt fogjuk tapasztalni, hogy új emberként tekintünk a biztató jövő elébe.

 

5. Az elfogadás fontos

 

 El kell fogadnunk, hogy bármilyen társ vagy társjelölt is érkezik az életünkbe, valamilyen már meglévő tapasztalatokkal, élményekkel, korábbi kapcsolatok kudarcaival és sikereivel, esetleg mélyebb sebeivel rendelkezni fog, amelyeket nem fog tudni a kedvünkért semmissé tenni. Ennek ellenére, illetve éppen ezért fontos, hogy tudjanak a felek reménnyel és bizalommal telve egymásra és az eljövendő párkapcsolatra tekinteni.

 

Van kedved elkezdeni valakivel az új életedet? Regisztrálj nálunk egy profilt és kezdd el az ismerkedést akár már ma.

 

Szeretettel várunk.

 

Ladies&Gentlemen online társkereső

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei