Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Adorjan (7fa39be)
*foglalkozás*
60 éves
*település*  Magyarország
Ellenőrzött profil adatok Adminisztrátor által ellenőrzött
Oroszlán
Soha Nem dohányzom Igen, és van is háziállatom
Sportolok Nem vagyok vallásos Spirituális vagyok
180 cm Zöld Rövid Szőke Átlagos

gyaloglás

könyveket olvasni és aludni

Diploma
Angol
1 gyermek Nem Özvegy
Magamról amit fontosnak tartok

Őszinte, őszinte, megbízható ember vagyok, csak keresek valakit, akivel megoszthatnám az életemet, és megöregedhetnék valakivel, aki közeli, félelmetes és igazi. Szeretem a családom, nagyon barátságos vagyok, és nagyon családorientált vagyok, és Hasonló gondolkodású embereket keresek, életemben a legjobb barátomat keresem. Az a nagyon különleges nő, aki megosztja rajtam az Úr iránti szenvedélyemet, és olyan társat keres, akit szeretni, együtt nőni, nevetni és elmenni, bárhová vezet is minket az Úr. Erős, mégis együttérző oldala van. nyitott kommunikátor és mély beszélgetéseket folytat. szívesen vigyáz magára és egészséges életmódot folytat. Ez a különleges nő élvezi a szolgálatot és változást hoz a közösségében. Kortárs vagy egy kicsit idősebb,

Ezt keresem egy párkapcsolatban

Nagyrészt nyugodt vagyok, imádok nevetni, és szívesen töltök időt az emberekkel. Inkább egy csendes éjszakát szeretnék a kandalló előtt, mély beszélgetéssel beszélgetni egy éjszakán át a városban. Hiszek a nyílt őszinte kommunikációban. Először félénk tudok lenni, de elég gyorsan felmelegedhetem. Nagyon kíváncsi vagyok, és szívesen tanulok új dolgokat.

Kupidó hírei