Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Szuperhősök

Szuperhősök

Férfiérték történetek a Ti írásaitokból. Hogyan legyünk Szuperhősök ma, avagy "akárhogy is fáj, te is lehetsz sztár..."

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

A szöveg módosítáFérfiérték történetek a Ti írásaitokból. Hogyan legyünk Szuperhősök ma, avagy "akárhogy is fáj, te is lehetsz sztár..."sához kattintson ide!

 

A mai hősök felteszik a hóláncot, kereket cserélnek, füvet nyírnak, tudják, hogy E27-es vagy milyen izzó való a foglalatba, az ajtóig lógó csillárt följebb szerelik, a galériás ágyhoz innovatív módon (saját ötlettől vezéreltetve) tesznek villanykapcsolót és olvasólámpát, a kocsiból behordják a cuccot, vírusirtót tesznek a gépre, a szobába tévedt denevért megmentik (és minket is), satöbbi.

 

Az igazi hősöknek fázisceruzájuk, teflonszalagjuk és vízpumpa-fogójuk is van. Kölcsön is adják a fázisceruzát, hogy ellenőrizni tudjam vele a konnektorok állapotát az albérletben. Vagy elmagyarázzák, hogy miért fontos a földelés. És amikor a bonyolult kazánban kialszik az őrláng, elég egy segélykiáltás, hogy "come on baby, light my fire" – és máris megmenekültünk a hideg vízben való tusolás rémétől! Mert amikor a falból a szentlélek által tartott radiátor kijön, és folyik belőle a víz, és már nincs nyomás a kazánban, az hagyján, hogy a fűtésnek búcsút mondhatunk télvíz idején, de hogy a meleg vizet is nélkülözzük, főleg edzés után… na az már para. Ilyenkor jól jön egy superhero jóbarát. Aki jól átjön! Első szóra!

 

Kard helyett vízpumpa-fogóval, teflonszalaggal, és a tűzokádó sárkány helyett a nem éppen meleget okádó, hanem csöpögő radiátorral bánni el. Megmentve egyszerre két királykisasszonyt is. Tetejébe saját esti programjának átszervezésével… Konzervatív, hagyománytisztelő, vagy csak egyszerűen természetszerető vagyok, ha azt mondom, hogy bár mindenki képes mindenre, hiszen én is meg tudom nézni a megfelelő műszer birtokában, van-e a földelés a dugaljban, és ha nagyon akarnám, a vírusirtót is fel tudnám telepíteni.

 

Persze, meg tudnám tenni, meg tudnám tanulni. Ahogy a férfiak is képesek az ingvasalásra. Van, aki meg is teszi, szívesen és jól. Van, aki nem szívesen, de egész jól. Van, aki nem is szívesen, és nem is jól. Van, aki meg egyáltalán nem teszi meg. Mert utálja. Én szeretek vasalni. Szerintem az “női munka”. A villanyszerelés meg “férfi munka”. Saját programot átszervezve királykisasszonyokat fagyhaláltól menteni, az meg szép munka. 

 

Szóval, lehet vitatkozni a férfi és női különbségeken, a természetes adottságok és tehetségek felsőbbrendűségén, és arról is, hogy ki mire képes. Szerintem amúgy is mindenki képes mindenre, amire akarja, csak vannak olyan dolgok, amiket mi nők rázunk ki kisujjból, a pasiknak erőfeszítés, és fordítva, más dolgokat ők oldanak meg könnyedén, és nekünk erőfeszítés. Ugyanúgy tanulható a vasalás és a párhuzamos parkolás is.

 

De miért feszüljünk meg, ha könnyedén is csinálhatjuk, az évmilliók alatt a hagyományos férfi-női szerepekhez formálódott, velünk született készségeink latba vetésével? Hogy épp mi nőtt a lábad közé, és a gyermeket szülni vagy nemzeni vagy-e a képes, determinálja a beléd kódolt adottságokat is. Ezek felsőbbrendűségéről vitatkozni, és a férfi-női különbségek hierarchiáját boncolgatni szerintem olyan, mintha azt akarnánk eldönteni, hogy a vízben a hidrogén, vagy az oxigén fontosabb-e…     

 

Forrás: ferfiakklubja.hu / Neisz Laura írása

 

Fotó: Shutterstock

 

 

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei