Ladies and Gentlemen, a sorsfordító pártaláló

A komoly párkapcsolat megtalálása
különleges garanciával!

Itt biztonságos keretek közt megtalálod
a számodra legideálisabb párt,
akivel végre egy egészet alkothatsz.

Nem a társadat, hanem a másik feledet, aki több mint egy társ!

Kezdd el most, biztonságban,
gyorsan és egyszerűen,
prémium árakon!

Kérlek, add meg a nemed!
Fizetési mód
Kupon kód
Érvénytelen kupon kód.
Kezelési költség:
0 Ft

Bruttó végösszeg:
0 Ft
Kérlek, add meg a vezetékneved!
Kérlek, add meg a keresztneved!
Kérlek, add meg az e-mail címed!
Kérlek, add meg a mobil telefonszámod!
Kérlek, add meg a települést!
Kérlek, add meg az irányítószámod!
Kérlek, add meg az utcát és a házszámot!
Kérlek, jelöld be az elfogadáshoz!
Kérlek, jelöld be az elfogadáshoz!
Kérlek, jelöld be az elfogadáshoz!
Kérlek, jelöld be az elfogadáshoz!

Minőségi párkeresés

A profilok nem nyilvánosak (hacsak te külön nem engedélyezed) és nincs ingyenes tagság sem. Az ingyenes helyek többé kevésbé nyilvánosak és vonzzák azokat, akik nem elkötelezettek és vállat vonva okoznak másoknak kellemetlen perceket. Visszatartó erő, mely pont azokat a normális, rendes kapcsolatra vágyókat tartotta távol, akiket te keresel és amilyen te is vagy.

Valós garanciát kapsz

Tagjaink számára a 6 hónapos csomaghoz 100%-os pénzvisszafizetési garanciát adunk. Adj magadnak és leendő párodnak elég időt, hogy egymásra találjatok és a teljes kockázatot mi álljuk!

Ellenőrzött adatlapok

Maximálisan ügyelünk a diszkrécióra és a biztonságra. Minden adatlapot, fényképet ellenőrzünk, sőt számítunk a tagok visszajelzéseire is, így kiszűrjük a kamu profit, vagy nem megfelelő tartalmat.

Ők is nálunk keresik a párjukat

Ide csak a Te beleegyezéseddel kerülhetsz ki!

Online sorszerű párkereső alkalmazás

- a sikeres randi lehetősége mindig veled van

A párkereső rendszerünk használatához - előfizetés vásárlás után - ajándékba megkapod mobil applikációnkat Android és IOS készülékekhez. Azaz teljesen ingyen mobil lehetsz a sorszerű párkeresésben.

Appstore Playstore

Miért válaszd a Ladies & Gentlemen rendszerét?

Egyszerűen azért, mert mi minőséget szeretnénk adni, hogy a sorszerű pártalálás során jól érezd magad, diszkréten, biztonságosan és a lehető legnagyobb valószínűséggel találd meg álmaid párját. Fontos számukra a diszkréció: tagjainkat csak regisztráció után láthatod.

Reklámmentes és átlátható

Az adatlapokon és a keresés során nem fogsz találkozni tolakodó reklámokkal. Mivel fizetős a tagság, így ez egyfajta szűrő és garancia arra, hogy a lényegre tudj fókuszálni. Az internetes párkeresés biztonságára és hatékonyságára fókuszálunk.

Mindenki egyenlő és minden funkciót elérhet a párkeresés során

Tagjaink között csak a tagsági csomag időtartama a különbség, teljes értékűen élhetsz az összes lehetőségeinkkel. Kereshetsz, írhatsz, chatelhetsz, nem fog csalódást okozni, hogy épp leghasznosabb funkciók hozzáféréséért kérnénk váratlanul fizetséget. Nálunk ilyen nincs.

Ki láthat engem szűrő
Ha nem szeretnéd, hogy akárki levelezést kezdeményezzen Veled, akkor beállíthatod, hogy csak az elvárásaidban megadott életkorú, és végzettségű regisztráltak láthassák az adatlapodat.
Előfizetés felfüggesztése
Felfüggesztésnél az előfizetésedet is hibernáljuk, így nem fog elveszni az előfizetésed fel nem használt része.
Üzenet küldése
L&G tagként lehetőséged van üzenetek küldésére.
Összes fénykép megtekintése teljes méretben
L&G tagként jogosultságot szerzel a tagok által feltöltött összes fénykép megtekintésére teljes méretben.
Kupidó
Minden regisztrált tagunknak segít Kupidó. Ha elakadsz, szimpatikus, de nem mersz, vagy nem tudod, hogy mivel keltheted fel a figyelmét, hiába írtál Neki, nem sikerült felvenni Vele a kapcsolatot, vagy más kérdése, kérésed van, írj Kupidónak, és Ő segít Neked!
Videó feltöltés
Minden regisztrált tag fel tud tölteni magáról egy rövid bemutatkozó videót, amely sokat segíthet a párválasztásban.
Üzenet fogadása
Korlátlan számú levelet kaphatsz, és minden Neked küldött üzenetet el tudsz olvasni.
Kommunikáció felfüggesztése / letiltás
Lehetőséged van arra, hogy indokolt esetben adott személlyel felfüggeszd a veled való kapcsolatfelvételt.
Gyorskeresés
Gyorskeresés funkció segítségével életkor, és lakhely körzete szerint Te is kereshetsz az oldalon lévő párkeresők között.
Összetett keresés
Az összetett keresés funkció lehetőséget ad, hogy pillanatnyi elképzelésednek megfelelően részletesen keress felhasználóink között.
L&G egyedi ajánló rendszer
Ebben a rendszeresen frissülő listában azokat a lehetséges partnereket találod, akik elképzeléseidnek, valamint szakmai csapatunk által összeállított egyedi ajánló rendszerünknek is egyaránt megfelelnek!
Fontold meg funkció
Ebben a rendszeresen frissülő listában azokat a lehetséges partnereket találod, akik megfelelnek a szakmai csapatunk által összeállított egyedi ajánló rendszerünknek. Természetesen továbbra is figyelembe vesszük az elképzeléseidet, viszont nem ragaszkodva a kiválasztott legfontosabb kritériumokhoz!
Folyamatosan frissülő Ajánlottak és Fontold meg listák
Folyamatosan prezentáljuk számodra frissülő adatbázisunkból a hozzád illőket.
Maximum 15 db fénykép feltöltése
Profilodhoz 15 db fényképet csatolhatsz szabadon, melyeket szükség esetén leírással is kiegészíthetsz.
Aktív látott / láttam funkció
Oldalunkon tagjaink számára is elérhető ez a funkció, mellyel nyomonkövethető, hogy kik azok, akik megtekintették profilod, illetve Te kinek az adatlapjára voltál kiváncsi.
Aktív kedvencnek jelölt / kedvencnek jelöltem funkció
Oldalunkon tagjaink számára elérhető ez a funkció, mellyel nyomonkövethető, hogy kik azok, akikkel kapcsolatfelvételt kezdeményeztél, illetve veled szeretne kapcsolatba lépni.
Aktív rám kacsintot / rá kacsintottam funkció
Oldalunkon tagjaink számára elérhető ez a funkció, mellyel nyomonkövethető, hogy kik azok, akikkel kapcsolatfelvételt kezdeményeztél, illetve veled szeretne kapcsolatba lépni.
Profil hibernálása vagy törlése
Reményeink szerint a sikeres együttműködésünket követően lehetőséged van profilod hibernálására vagy törlésére. A hibernálás időszaka alatt szabadon beléphetsz az oldalra, viszont adatlapod a többi felhasználó számára a keresési és ajánlati listákban nem szerepel.
Profilkép megtekintése teljes méretben
Láthatóvá tesszük számodra minden tagunk profilképét, teljes méretben.
Adatlap módosítása
Adatlapodon megosztott információk szabadon módosíthatók a regisztrációt követően is.

Katona Zoltán vagyok, a Ladies & Gentlemen üzemeltetője

“Életmód tanácsadóként, személyi edzőprogramok megalkotójaként az elmúlt évtized során találkozhattál már velem a Zsírégetés Harcosai, illetve a Homing program kapcsán. A sok részből összeállt egy nagy felismerés: a megfelelő pár a boldogságunk, a jobb és egészségesebb életünk kulcsa, a másik felünk akit keresünk. Ezért döntöttem úgy, hogy magát a párkeresést kell magasabb szintre emelni.

Magam is online társkeresés segítségével találtam meg feleségemet. Ezért is hiszek ennek az ismerkedési formának a létjogosultságában és látom, mik azok a hibák, vagy hiányosságok, melyeket másképp kell megoldani. Az L&G számomra egy olyan sorsszerű találkozássá vált, mely küldetésem része: hogyan tudnék még jobban segíteni az embereknek."

Playstore

A L&G üzemeltetője a Testi Lelki Szerviz Kft.,
Katona Zoltán életmód tanácsadó

Szeretnék lényegesen mást adni, mint a legtöbb online keresők akik társban gondolkodnak

Mi megtaláljuk a számodra legideálisabb párt, akivel végre egy egészet alkothatsz. Nem a társadat a másik feledet, aki több mint egy társ!

Küldetésünk, hogy nálunk a tagjaink testi és lelki nyugalomban, jól-létben magabiztosan találják meg a társukat, a párjukat, a szerelmet, a boldogságot és a megbecsülést - mindazt, amit csak és kizárólag a másik felük hozhat el az életedbe. A kiteljesedést hozó párkapcsolatok eléréséért dolgozom.

Biztonságos párkereső, igényes profilok

Az adatlapok jól áttekinthetők, logikusak és egyszerűek, lehetőséget adnak a finom, összetett keresésre is. Támogatjuk, hogy minél több és jobb képet tehess fel, hiszen így több és előnyösebb oldaladat mutathatod meg. Sőt, ez kölcsönös, hiszen a leendő párodról is jobb benyomást szerezhetsz a sorszerű párkeresésed során.

Semmit nem veszíthetsz: 100% pénzvisszafizetési garanciát kapsz

6 hónapos előfizetés esetén 100% pénzvisszafizetési garanciát adunk.

Nem hisszük, hogy megtörténne, ezért is merjük felajánlani ezt a hihetetlen garanciát, mert ennyire biztosak vagyunk a L&G egyedi ajánló rendszerében és hatékony funkcióiban!

Így működik: ha mégsem lelnél párt nálunk, akkor annyit kell csak tenned, hogy a csomagod lejárta napján e-mailben jelzed felénk és mi kérdezés nélkül visszafizetjük a teljes szolgáltatásunk árát. A kockázatot tehát mi vállaljuk. Tégy egy próbát a saját boldogságod és szerelmed érdekében.

Ha szerinted ez így korrekt, akkor kérlek válassz a számodra legszimpatikusabb szolgáltatásaink közül!

A legjobb párkereső bemutatkozás
lépésről lépésre

Segítünk az első lépésektől, hogy könnyen, szívesen és őszintén írj magadról. Egyedi, jól bevált kérdőívünk minden regisztrálót röviden, célzottan, rendezetten mutat be, illetve segít megfogalmazni az igényeidet is a leendő párodról. Kezdjük máris egyszerűen:

Izgalmas felfedezések,
nagy találkozások várnak

Egyedülálló numerológiai és pszichológiai rendszerünk segít abban, hogy minél inkább hasonló elvárású, értékrendű pároddal jöhess össze.

L&G élethelyzetek

Tibinek nem túl sok tartalom volt a profilján, de a képe elég volt ahhoz, hogy felkeltse Annamari figyelmét. Bár a lány tartott tőle először, hogy férfi csak gyors kalandokat akar, így nem ment bele abba, hogy másnap összefussanak egy nyilvános helyen. Végül majdnem egy hónapig váltottak üzeneteket, mire találkoztak. Közben szinte minden nap beszéltek. Végül egy közös kirándulást beszéltek meg, ahová már a vonaton összefutottak.

"Akkor kezdődött minden, amikor lesegített az állomáson. Éreztem, hogy ez a férfi valahogy más lesz - mondta Annamari. Aztán elkezdtünk járni, március elején költöztünk össze, bérelünk egy kis közös lakást. Aztán meglátjuk, de most nagyon jól megvagyunk.".

Tapasztalt online társkereső felhasználóként Barna hozzászokott a kényelmetlen és feszengős első találkozásokhoz.

"Amikor megláttam N. képét a Ladies&Gentlemen-ben, tetszett a lány nevetős képe, de nem is nagyon reménykedtem benne, mindenesetre írtam neki. Gondolta, hogy egy szombat estét megér egy tipikus online társkereső élmény: találkozni, inni néhány italt, és elköszönni, vagy akármi."

Végül majdnem zárásig beszélgettek. Utána elkezdtek járni, találkozni. A kapcsolat kb. fél év alatt fordult komolyra. Közös főzésekkel és rendszeres film maratonokkal együtt vészelték át a járványt, majd amint lehetett utazni, Barna meglepte párját egy görög úttal, ahonnan már jegyespárként szállt le velük a gép.

Margó és Zsolti történetében az volt az első közös pont, hogy egyikük sem hitt az online társkeresésben, mind a ketten, igaz külön-külön, a barátaik unszolására regisztráltak a válásaik után. Margóra sokan ráírtak, de anyaként senkinek nem mert válaszolni. Zsolt pedig túl volt az életben pár csalódáson, talán kissé visszafogottabb volt az átlagnál.

Egy rövid: Szia, mit csinálsz most hétvégén? - kezdetű kérdés volt az első, amit Zsolt írt, zavarában a mobiljáról, az autóból menet közben. Margónak pedig megtetszett a kissé zömök, de kedves mosolyú férfi, és válaszolt. A többi meg már történelem, ahogy mondani szokták, alig pár hét után már találkoztak is, kiderült, hogy még közös ismerősük is van. Ma már közös életüket, sőt közös vállalkozásukat tervezik.

A legjobb párkereső bemutatkozás lépésről lépésre

Szeretnéd még gyorsabban és hatékonyabban felkészíteni magadat a sikeres pártalálásra? Hasznos pártaláló tippeket kapsz arra hogyan udvarolj, csábíts, hogyan találd meg a párod és végül mivel tudjátok megőrizni, magasba emelni a kapcsolatotokat.

Nincs két egyforma szerelmi kapcsolat - ez egy izgalmas és meghatározó játszma az életünkben.

Igyekszünk megmutatni a szép és sikeres játék titkát, mindazokat a láthatatlan szálakat, melyek mozgatják. Használd ki!

Segítségedre lesznek: párkapcsolati szakértő, numerológus, edző, táplálkozási szakértő, lifecoach.

Tudjuk, hogy már eleged van és szíved szerint már nem próbálkoznál online, mert sokat csalódtál. De…… én is és feleségem is így voltunk, mégis megtaláltuk egymást. Adj egy esélyt magadnak a párodnak és az L&G-nek, mert csak így találhatsz rá az igazi párodra, a másik feledre - mindezt anyagi kockázat nélkül a legnagyobb pénz visszafizetési garancia és biztonság mellet!