Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Megpörgetve

Megpörgetve

Mintha búgócsiga lennél...

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Már beleszédültél. Pörget a férfi, akit kinéztél magadnak, és aki azt mondja, tetszel neki, sőt szeret.

Biztos ez? Tényleg érezhet tiszta érzéseket feléd az, aki nem elérhető, aki igérget, de nem teljesít? Aki kér, elvesz, néha csepegtet, de teljességében nem adja oda magát. Aki csak annyira fogad be életébe, amennyire neki az  kényelmes.

Te meg szédülsz, néha már menekülnél, de akkor újra forgat egyet rajtad. Virágot kapsz, ágyba hozza a kávét. Egyszer. Hetekig jóllalksz a gesztussal. Taktikázik okosan, alattomosan.

Telitalálat? Tudod miről írunk? Téged is pörget, hintáztat a szerelem? Te is csak forgod a köröket, hiszed majd megváltozik, befogad, elfogad, felismeri gyönyörű értékeidet.

 

Sose fogja, ha egyszer megmarkolta a pörgettyű markolatát, ha ráérez arra, hogyan tud irányítani téged, nem adja ki kezéből a hatalmat.

 

Lépj tovább. Keress tiszta, szédülés nélküli szerelmet. Akár itt, nálunk.

 

Fotó: Pixabay.com

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei