Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Társkeresés gyerekkel

Társkeresés gyerekkel

Ne titkold el!

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Nem egy zacskó cukorka, és nem gyűrött zokni, nem tudod elrejteni, és nem is szabad. Az első pillanattól kezdve kommunikáld, ha már van gyermeked.

 

Nyilván más a helyzet, ha nem ide regelsz, ha nem komoly a szándék. Ha nem társat, csak szórakozást keresel. Abban az esetben nem feltétlenül kell a partner orrára kötni gyermekeid létezését, számát, életkorát. Nem tartozik rá, ahogy egy sor egyéb információ is lakat alatt marad.

 

Valódi társkeresés esetén azonban az egyik leglényegesebb információ magadról, hiszen életed meghatározó személye, akihez igazodsz, és akihez igazodnia kell majd annak is, aki vállal téged. Vagy nem vállal, mert rosszak a tapasztalatai "más" gyerekéről, nehezen fogadja el a helyzetet, mert a kicsiben riválist látna, esetleg egyáltalán nem gyerekszobával képzeli el a közös életet egy nő oldalán.

 

Ennek azonban az első pillanatban kell kiderülnie, mielőtt esélyt adnátok egymásnak, mielőtt ez okozna rossz érzéseket, kudarcot.

 

Őszinteség, őszinteség, őszinteség. Enélkül egyszerűen nem megy.

 

Fotó: Pixabay.com

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei