Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Hullámvasúton a kapcsolatban

Hullámvasúton a kapcsolatban

Ne szédülj el!

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Nincs olyan kapcsolat, amelyben ne lennének mélypontok.

 

Egyszer fenn, egyszer lenn. Néha te vagy az aki húzza a másikat, máskor téged kell felemelni, mert elfáradtál. Nincs baj ezzel. A kapcsolat, a jó kapcsolat azt is elbírja, ha az érzelmek időről - időre más hőfokon égnek, ha néha elegetek van egymásból, kicsit kopik a szín, műlik a lendület.

A baj akkor van, ha a figyelem veszik el, ha észre sem veszitek, ha hagyjátok, hogy leálljon a hullámvasút. Mert azt nehéz újraindítani. Sőt, néha lehetetlen.

 

Fotó: Pixabay.com

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei