Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Kínáld csokival

Kínáld csokival

Gerjesztő és édes randi - falatka

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Megédesíti az életet, segíti a boldogsághormonok termelését és gátolja az öregedést.

 

Csúcsszuper a csoki és kész. Imádjuk. De nem csak ártatlan boldogságot hozhat a csoki, ennél pikánsabb célokat is segíthet: a csokoládé ugyanis emeli a szerotonin és a fenil-etil-amin nevű agyi ingerületátvivők szintjét, vagyis szexi hangulatba hoz.

 

Olyan feltételezések is napvilágot láttak, amelyek szerint a csokoládé elősegíti, erősíti az erekciót is, de ezt még nem igazolták hivatalosan. 

 

Fotó: Pixabay.com

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei