Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Erotika az exszel

Erotika az exszel

Forró és pikáns a káposzta?

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Hosszú és parttalan viták kereszttüzében áll a szex az exszel kérdésköre.

 

Mert felmelegítve jó igazán a káposzta: értsd, a felek ismerik egymás minden rezdülését, túl vannak a dominancia harcokon, már nem akarnak egymástól semmit. Csak élvezik az életet és egymást testét. Jól hangzik. Elsőre.

 

Mások szerint az egész csak kamu. Azok a felek szexelnek még mindig, nyúlnak vágyakkal telten a másik teste után, akik még nem engedték el egymást. Akik még érzik, van feladat a másikkal, valójában nincs lezárva, eltemetve a múlt. Akik közül legalább az egyik fél abban reménykedik, hogy lesz újrakezdés.

 

Én nem tudom, mi az igazság, de azt tudom, amíg nem zárunk le egy kapcsolatot, addig lehetetlen ajtót nyitni a következő szerelemnek. Szó szerint ajtóstul törhet be a másik, és fogalma sincs róla, hogy rombol és sérül ő maga is. Őszintén és tisztán befogadni egy új kapcsolatból áradó energiákat csak úgy lehet, ha az előzőtől tisztességgel búcsút vettünk. Az erotikus rezgésekkel együtt.

 

Fotó: Pixabay.com

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei