Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Füstölgő szerelem

Füstölgő szerelem

A dohányzás csökkenti az esélyeket?

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Egészségtelen és pont. A dohányzás valóban káros szenvedély. Fanyar füsttel vonja be az életet, nem enged levegőhöz jutni, csúfit. Gyorabban öregszik a bőr, sárgulnak a gyöngyfogak, nehézkes lihegésbe fullad a szenvedély.

Mindezek mellett az is kiderült, hogy a dohányzás rontja a párkeresési esélyeket is. Ráadásul kifejezetten a nők esélyeit csökkenti a nagy szerelmi játszótéren.

Egy 2012-es felmérés alapján ma már tudjuk, a társat kereső, nem dohányzó férfiak 60%-a nem tolerálná, sőt el is utasítja azokat az egyébként esélyes partnereket, akik füstölögnek.

 

Fotó: Pixabay.com

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei