Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Vállald magad!

Vállald magad!

Ne púderezz.

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Társat keresel - a legszebb arcodat mutatod te is?

 

Ne aggódj, ezzel mindenki így van. Mert hisszük, a legszebb arcunk a legvonzóbb, a legszebb ruhánk a legcsábítóbb, és cizellált szavaink is szebben csengenek. Egy kicsit azonban mást mutatunk, mint a valóság, mást, mint az embert, akik valójában vagyunk. Mert félünk, ha felfedjük valódi értékeinket, az kevesebb, nem csillog annyira, más felé fordul, másra mosolyog a szerelem.

 

Pedig az őszinteség több, mint egy ósdi fogalom: azt jelenti, ismerjük magunkat. Ismerjük apróbb-nagyobb hibáinkat, de ismerjük erősségeinket is. Magabiztosságról is árulkodik az őszinteség, és bátorságról. Arról, hogy szembe merünk nézni a tükörben önmagunkkal, nem félünk a látványtól, nem füllentünk magunknak - így más is bízhat bennünk.

 

Az érett lélek vállalja önmagát, aki még "púderezik", az hamar elbizonytalanodik, kapkod, a társkeresés is nehézkesebb, hiszen nem azokat vonzza majd be, akikre igazán vágyik. 

 

Egyszerű a képlet: ha mást mutatunk magunkról, mint a valóság, más értékeket kereső partnerek kattannak majd ránk, hosszadalmasabb lesz a keresés, esetleg kudarcokkal terhes.

 

Ha vállaljuk önmagunkat, tiszta helyzetet teremtünk, elmaradnak a fölösleges körök, ráadásul esélyt adunk a tudománynak is.

 

Ez az oldal az őszinteségre épít és eddig soha nem alkalmazott, rendkívül hatékony algoritmus segíti a legmegfelelőbb társ kiválasztását. Használd ki a lehetőséget. Légy őszinte és higgy önmagadban, hidd el "púder" nélkül is csoda vagy.

 

Fotó: Pixabay.com

 

 

 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei