Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Vizes örömök

Vizes örömök

Csobbanj, de vigyázz!

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Romantikus és izgató gondolat, és néha olyan nehéz ellenállni a hűs vízben való ölelkezésnek.

 

Megtiltani nem lehet, nem is szabad, nyilván az a jó, ha mindenki a józan eszét használja, mielőtt egy tóban úgy igazán megmerítenék szerelmüket.

 

Mert a természetes vizek ugyan jó esetben gondoskodnak a saját tisztulásukról, ennek ellenére számos olyan vegyszer és vagy szerves anyag lehet benne, amiről fogalunk sincs, ami a vízzel együtt a hüvelybe szivárogva súlyos fertőzéseket okozhatnak. Nem biztos, hogy megéri.

 

Fotó: Pixabay.com

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei