Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Lángolás, füst, szerelem

Lángolás, füst, szerelem

Múlik a lobogás?

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Nincs mese, óvni kell a tüzet. És azt mondják, a nőknek ehhez több eszközük van.

 

Furfangosabbak, előrelátóbbak voltak régen is (meg kellett őrizni az apát a családnak), de ma is nagy a felelősség. Bár nem lenne igazságos, ha csak a nők vállán lenne a teher, azért válvonogatással lelökni sem lehet onnan.

 

Tudjuk nagy a stressz, üvölt a gyerek, munkahelyi gondok nehezítik az egymásra figyelést, de ha nem rabolunk csak kettőnkre időt, ha nincsenek apró gesztusok - akár egy váratlan csók csak úgy, nem szájrapuszi, nem homlokcsók kapkodva, hanem igazi csók a párunknak - akkor a tűz akár véglegesen is kihunyhat.

 

Nem lehet persze egyetlen csókkal megállítani a folyamatot, se visszacsalogatni a tüzet - egy sor más eszközre is szükség lehet: őszinteségre, megfelelő kommunikációra, a vádaskodás mellőzésére valamint  a közös jövő tisztázására is. De a legfontosabb annak eldöntése, hogy mindketten akarjuk e a tűz újragyújtását. Szívből, szerelemmel, igazán.

 

Fotó: Pixabay.com

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei