Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Pihe-puha törölközők

Pihe-puha törölközők

Olyan, mint egy simogatás

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

A leggondosabb mosás ellenére is a törölközők egy idő után durva tapintásúvá válnak, és hiába a még több öblítőszer, egyre csak romlik a helyzet.

Érdemes ilyenkor vegyszer helyett esetleg olyan praktikához nyúlni, ami régen, a durva szövésű textíliákon is segített.

Ilyen lehet például a teljesen közönséges, 10%-os háztartási ecet. Mosószer nélkül pár kanál ecettel forgasd meg a mosógépben a törölközőket, majd tedd ki a napra száradni azokat. Ne aggódj nem marad ecetszaguk, viszont egy időre visszanyerik bolyhos puhaságát és nem érzed majd cikinek, ha váratlan vendég érkezik (csak jöjjön), bátran a kezébe nyomhatod bármelyiket.

 

Fotó: Pixabay.com 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei