Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / 7 tipp őszi randevúkhoz

7 tipp őszi randevúkhoz

Az ősz ugyanúgy lehet romantikus randizós évszak, mint a tavasz vagy a nyár. Csak rajtatok és fantáziátokon múlik, hogy mit hoztok ki belőle. Ha már unjátok a sablonos megoldásokat, most adunk nektek néhány tippet. A legtöbb programhoz nem kell sok pénz és még az sem, hogy Budapesten vagy nagyvárosban éljetek.

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Kalandra fel, íme a tippjeink, hogy milyen legyen egy őszi randevú:

 

1. Legyetek turisták a saját lakhelyeteken!

 

Játsszátok azt, hogy csak látogatóba érkeztetek egy napra és nem tudtok róla semmit, de körbesétálva látni szeretnétek a történelmi nevezetességeit, műemlékeit, legszebb helyeit. Érdemes előre összeállítani az útvonalat, ebben az online útikönyvek és útleírások, a Wikipédia és a Google térképe is segítségetekre lehet. További érdekessége lehet a dolognak, ha régi útikönyvekből néztek ki érdekességeket, és aztán megnézitek, hogy milyenek ma az abban leírt helyszínek, változott-e valami évek vagy akár évtizedek alatt. Üljetek be étterembe, kávézóba vagy cukrászdába egy finom sütit, ne sajnáljatok magatoktól semmit, legyen minden érzéketekre ható a randevú. Váltsatok múzeumi belépőt, készítsetek fotókat. Így nemcsak egy remek szórakozás, hanem nagyszerű közös emlék lesz mindkettőtöknek ez az alkalom.

 

2. Közös szüretelés vagy gyümölcsszedés

 

Nem is gondolnád, mennyire szórakoztató lehet együtt menni 'Szedd magad!' akciókat hirdető kertekbe vagy segíteni a szüretelésben barátoknak, rokonoknak, ismerősöknek. Külön izgalma lehet lopva megetetni egymást pár szem szőlővel, vagy munka közben egymásra kacsintani, apró jelzésekkel a másik tudtára adni, hogy örülünk egymásnak. A közös tevékenységek azért is jók, mert sok olyan dolog kiderülhet a fiúról/lányról, ami egy szokványos randin, sörözés, bulizás, vacsora vagy séta alkalmával biztosan nem. Hogy bírja a legkisebb gyűrődést, tud-e másokkal együttműködni, kiveszi-e a részét a munkából, folyamatosan lamentál-e vagy képes viccesen felfogni a szituációt, mennyire figyelmes és a többi.

 

3. Randi a könyvtárban

 

Csak a randi helyszínét és hozzávetőleges időpontját beszéljétek meg, legyen egy nagyobb méretű könyvtár, ahol találkozni fogtok. A termet, a pontos helyet ne egyeztessétek le előre. Elég legyen annyi, hogy mondjuk a Szabó Ervin Könyvtár a Kálvin térnél, pénteken háromkor. Az első feladat megtalálni egymást mobiltelefon használat nélkül. A második feladat legyen az, hogy ahol egymásra találtatok, emeljetek le egy-egy könyvet a polcról, és olvasgassátok, lapozgassátok egy fél órán keresztül. A harmadik feladat az, hogy össze kell foglalni egymásnak, nagyjából miről szól a könyv, miért volt érdekes a témája számunkra. Egyből fény derülhet sok közös pontra vagy épp a különbözőségekre is, aik akár színesíthetik is a kapcsolatot.

 

4. Ételkóstolás sötétben vagy becsukott szemmel

 

Ez az alkalom biztosan intimebbé teszi az együtt töltött időt. Egy kosár kell hozzá, abrosszal vagy kendővel leterítve, és néhány falat műanyag poharakba porciózva olyan ételekből, amelyek szerinted ízlenének a párodnak. Finom gyümölcsök, sült zöldségek, egy-egy falat fűszeres hús, sajtok, péksütemények, csokoládé, birsalmasajt és pár szem dió, mandula, mogyoró. Az allergénekkel legyünk óvatosak. Semmiképp sem az a cél, hogy valamelyik kórház sürgősségi osztályán fejeződjön be a randi. Ha bármelyikőtök idegenkedik attól, hogy bekötött szemmel kóstoljon, akkor otthon kóstoljatok. Sötétítsd be a lakást, kérd meg, hogy hunyja le a szemét, és ne lessen. Először tapintsa meg az ételt, próbálja kitalálni, mi az, ezután kóstolja is meg. Ha egy pohár finom borral öblítitek le a vacsorát, az csak fokozza a hangulatot.

 

5. Éjszakai piknik

 

A randi előtt csomagolj be saját készítésű sütiket és lekvárt vagy tejszínhabot kiskanalakkal. Hívd el a célszemélyt egy kiállítás megnyitójára vagy csak úgy a kedvenc múzeumodba. A kultúrprogram után belefér egy pohár fröccs vagy egy pohár bor is, legalább tudtok egy kicsit oldódni és beszélgetni. Ezután tegyetek hosszú sétát, szabd meg te a menetirányt. Üljetek le egy olyan helyen, ahonnan szép a kilátás és van miben gyönyörködni. Ekkor kerülhet elő a meglepetés desszert. A hatás - reméljük - nem marad el, a lányok és a fiúk egyaránt elolvadhatnak tőle.

 

6. Csendes randi

 

Ha már unod a túl hangos szórakozóhelyeket, és azt, hogy a bömbölő zene elvonja a figyelmeteket a másikról, ez a lehetőség nektek való A csendes randevúnak van néhány szabálya. Nem szól hangosan a zene, sem a tévé a háttérben, a résztvevők nem beszélhetnek, kizárólag írásban vagy kézjelekkel kommunikálhatnak egymás között. Te is megteheted, hogy egy délutánt vagy estét így töltesz el a kedveseddel. Mehettek múzeumba, állatkertbe, vadasparkba, és be is ülhettek valahová, ahol már ismernek benneteket, és nem csodálkoznak a némaságotokon, a lényeg a csendes egymásra hangolódás.

 

7. Városnézés, kirándulás rollerrel, gördeszkával vagy görkorcsolyával

 

Némi izommunkát és ügyességet igényel mindkettőtök részéről, de megéri. Ha legközelebb sétát terveztek, keressetek egy olyan helyen, ahol az útviszonyok megfelelőek és ne gyalogoljatok. Szerezzetek be inkább két pár görkorit, vagy két gördeszkát, esetleg két rollert megfelelő védőfelszereléssel. Előre készíts útvonaltervet, mi az, amit feltétlenül látnotok kell. Az a legjobb, ha felkészülsz, mint egy jó idegenvezető, és minden érdekes helyszínnél pár mondatban összefoglalót, miről híres, miért fontos. Mindenképpen vigyél magaddal termoszban saját készítésű gyümölcsteát vagy forralt bort. Ha egy kicsit hűvösebb van, jól fog esni mindkettőtöknek.

Már megvan, hogy hová mennél, csak még nincs kivel megvalósítanod az ötleteidet? Regisztrálj egy profilt nálunk és találj rá a párodra akár már ma!

Szeretettel várunk!

 

Ladies&Gentlemen online társkereső

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei