Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / 5 akadály a sikeres ismerkedés útjában

5 akadály a sikeres ismerkedés útjában

Itt az ősz és én még mindig nem pasiztam/csajoztam be, mit csinálok rosszul?

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

 Tehetjük fel a kérdést elsősorban magunknak, ha egy olyan évszak elmúlása után is egyedül vagyunk, amikor egyébként rajtunk kívül mindenki más társra talált, hiszen zajlanak a bulik, a fesztiválok, eleve mindenki közvetlenebb és kevesebb ruhát ölt magára, és nem csak a levegő, hanem az emberek vérmérséklete is felforrósodik, ami kedvez az ismerkedésnek és ezen alapokon azért a pártalálásnak is.

 

Ne csüggedjünk!

 

 Az internetes társkereső oldalakon eltöltött idő és a sikerek nem minden esetben egyenesen arányosak egymással és nem mindig járnak kéz a kézben. Sorozatos kudarcainkat látva persze előkerülhetnek a kéretlen tanácsok a „jóakarók” részéről és sokszor hallhatjuk tőlük azokat a mondatokat, amiket hallani szeretnénk, de még véletlenül sem fognak minket előrébb vinni vagy sikeres végkifejlethez segíteni. Inkább csak azt fogják erősíteni bennünk, hogy ne magunkban keressük a hibát és a megoldás kulcsát, hiszen – főleg egy társkereső oldalon - minden férfi szemét és minden nő csak a pénzre megy, ergo nincs min csodálkozni, amikor számunkra nem kedvező tapasztalataink keletkeznek.

 

Nem szabad hinnünk a károgóknak.

 

Válasszunk más utat ehelyett és önsajnálatba se meneküljünk. Vegyük sorra, hogy milyen akadályozó tényezők kerülhetnek elénk, amikor internetes társkereső oldalon próbálunk rátalálni életünk párjára.

 

1. Önértékelési zavarok

 

Nem győzzük eleget hangsúlyozni, hogy mennyire fontos tényező, hogy stabil és biztos alapokon nyugvó önismerettel vágjunk bele az ismerkedésbe és a társkeresésbe, főleg abban az esetben, ha már nem tinédzser éveinket tapossuk és igazán szükségét érezzük egy stabil, biztos párkapcsolatnak.

Hogyan is lehetne esélyünk arra, hogy komolyan vegyen bennünket az a kiszemelt másik ember, ha mi magunk nem vagyunk tisztában a saját értékeinkkel? De az is lehetséges, hogy éppen hamis önbizalmunk vagy akár önhittségünk okán menekülnek tőlünk a jelöltek.

Egyik véglet sem segíti a boldog párkapcsolat kialakítását. Fontos, hogy tanuljuk meg reálisan látni és kifejezni önmagunkat, különben nagyon megnehezítjük a saját dolgunkat és a hozzánk közeledni szándékozó emberét is.

 

2. Önismereti problémák

 

Az előbbi pont kiegészítése, illetve szorosan összefügg egymással a kettő. És hogy hogyan tehet szert az ember megfelelő mélységű és alaposságú önismeretre? Gyorstalpaló tanfolyamok biztosan nem indulnak ebből a tudományból. A legtöbbet a saját (pozitív és negatív) tapasztalatainkból tanulhatunk, ha önmagunkat szeretnénk igazán megismerni, illetve abból, ahogy ezeket a tapasztalatokat feldolgozzuk. Külső segítség igénybevétele nem tilos, sőt bizonyos esetekben kimondottan ajánlott.

Nem jósnőhöz vagy számmisztikushoz javasolt fordulni, hanem egy mások által ajánlott, jónak mondott, már kipróbált pszichológust kell felkeresni, és akár hosszú(nak tűnő) hetekig járni hozzá terápiára. Egyszer és mindenkorra el kéne fogadni, hogy nem a „hülye” emberek járnak terápiára, hanem a „normálisak”.

 

3. Az őszinteség hiánya

 

Muszáj már az elején őszintének lenni, különben mire alapozzuk az új kapcsolatot? Csupa látszat dologra és hazugságra? Azt nem lehet, nem jó és nem is érdemes tenni. Akkor inkább legyen az ember egyedül egy kicsit és gondolja át, hogy mit is szeretne valójában.

 

4. „Karót nyelt” hozzáállás

 

A túlzott fegyelmezettség, a szabályok és a sarkosan felépített rendszerek, amiben egyes emberek élnek, nem teszik lehetővé sem azt, hogy egy lazán kezelendő helyzetben az illető feloldódjon, sem azt, hogy közel engedjen magához egy másik embert. Arról már nem is beszélve, hogy milyen rosszat tesz a kellemes és oldott hangulatú randizgatásoknak, ha annyira komolyan vesszük őket, hogy nem tudunk egy jóízűt kacagni vagy enni vagy szeretkezni sem.

 

5. „Most vagy soha” hozzáállás

 

Sokan már annyira rosszul érzik magukat egyedül vagy a társkeresés „mocsarában” elveszve, hogy minden egyes randevúra úgy mennek el, mintha ez lenne az egyetlen és egyben utolsó esélyük arra, hogy megismerkedjenek valakivel, akibe beleszerethetnek. Pedig sokkal jobb volna, ha nem kergetnék az őrületbe magukat és a leendő partnerüket sem ezzel a hozzáállással. Legtöbbször nincsenek ilyen most vagy soha szituációk, hacsak nem még egy érzelmileg éretlen tiniként éljük meg a kapcsolatainkat, illetve azokat a találkozásainkat, amelyek végül boldog és tartós párkapcsolathoz vezethetnek és végül vezetnek is, ha elég kitartóak és tudatosak vagyunk.

 

Az ismerkedés, a párkeresés egy játék, amit persze érdemes komolyan venni, de nem érdemes a kimenetelétől függővé tenni magunkat és a boldogságunkat. Kapcsolódni egy másik emberhez varázslat. Harcok nélkül őszintén kommunikálni a legjobb dolog, ami két emberrel történhet. Nem is igaz, mondhatjátok, mert a legjobb dolog két ember között a szex.

Igen, de a jó szex egyik alapja szintén az őszinte kommunikáció.

 

Gyere és próbáld ki nálunk, hogy mire jutsz azzal, ha őszinte vagy. Kezdd azzal, hogy regisztrálsz egy profilt és elkezded az ismerkedést!

 

Szeretettel várunk!

 

Ladies&Gentlemen Online Társkereső

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei