Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Ajánlunk Neked egy jó befektetést!

Ajánlunk Neked egy jó befektetést!

Persze nem kell megijedni, nem váltottunk profilt hirtelen és nem csaptunk fel botcsinálta befektetési tanácsadónak. Továbbra is boldog párkapcsolatok megvalósításán dolgozunk, mint ahogy tesszük ezt már évek óta, itt a Ladies&Gentlemen online társkereső oldalon.

Miért hát ez a kattintásvadász cím és miféle befektetésre gondolunk?

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Természetesen nem elsősorban pénz, hanem inkább idő és energia befektetéséről van szó, amely forrásokat önfejlesztésre, önmagunkkal való fokozott törődésre, tartalmas kikapcsolódásra és szabadidős tevékenységekre kell fordítanunk.

Íme pár olyan dolog, amit önmagunkért tehetünk, a kesergés helyett.

 

1. Ne csüggedjünk, ha (még) egyedül vagyunk és látszólag hiábavalóan és valós eredmény nélkül keressük a társunkat.

 

2. Használjuk ki az időnket és ne önsajnálatba meneküljünk.

 

3. Szabad óráinkat és energiáinkat használjuk arra, hogy megismerjük saját magunkat és a valódi vágyainkat.

 

4. Legyenek terveink és céljaink úgy is, hogy (még) nincs mellettünk senki, akivel megoszthatnánk az élményeket vagy akár az elszenvedett kudarcok miatti szomorúságot is.

 

5. Érezzünk rá az élet varázslatos voltára, utazzunk, kiránduljunk, sportoljunk.

 

6. Próbáljunk ki új dolgokat, fedezzünk fel új tájakat, ismerjünk meg új embereket, szerezzünk új ismereteket és tanuljunk új dolgokat, legyen az akár egy nyelv vagy egy kézműves, alkotó tevékenység.

 

7. A lényeg, hogy a dolog, amit csinálunk okozzon örömet, érezzük magunkat felszabadultnak és legyen minél többször olyan érzésünk, hogy végre „megérkeztünk”.

 

Lehet, hogy valakinek az okoz örömet, hogy egy jó könyvvel és egy pléddel kimegy a legközelebbi parkba és egész nap olvas. Egy másik ember pedig attól lesz boldog, hogy egy szabad délutánon átülteti az összes növényét és még le is mossa őket a zuhany alatt.

 

Nincs szabály, nincsenek kötelezően előírt „csinálni valók”. Találjunk rá magunkra és értsük meg az összefüggéseket, ahogy életünk más területei kapcsolódnak az egyensúlyba került, harmónikussá vált bensőnkkel.

 

Ennek a folyamatnak az elindításában szeretnénk aktív szerepet vállalni. Segíteni, hogy minél többen megtalálják a szerelem érzését és a társukat, akivel ezt gyakorolhatják.

És hogy miért tesszük mindezt? Mert rendületlenül hiszünk a párkapcsolatokban, azok felemelő és megtartó erejében, a szerelemben és a boldogságban.

 

Kedves Társkereső Barátunk!

Sok sikert kívánunk neked a pártalálásban! Csatlakozz Te is hozzánk és regisztrálj egy profilt az oldalon!

Várunk szeretettel.

 

Ladies & Gentlemen online társkereső

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei