Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / 7 gondolat az első személyes találkozó után

7 gondolat az első személyes találkozó után

Leveleztetek, chateltetek és talán még telefonon is beszéltetek többször, majd elérkezett az első találkozó időpontja is, ami gyakran amolyan vízválasztónak bizonyul, hiszen ezután kiderül, hogy lehet-e komolyabb kapcsolat vagy egyáltalán „valami” ebből az internetes ismerkedésből, vagy sem.

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Sorra vettünk pár gondolatot, amit ilyenkor érdemes végigvenni, hogy eldönthető legyen, merre haladjon tovább az életünk.

Ha már túl vagy az első randin, és jól is sikerült, további kérdéseket vethet fel benned, hogyan haladj tovább.

 

Akarsz-e még vele találkozni, és ő vajon gondolkodik-e további randikon?

 

Ha megtetszett neked akivel találkoztál végre személyesen is, és szívesen folytatnád vele a kapcsolatot, akkor érdemes átgondolni, hogy mit tegyünk és mit ne tegyünk az első randi után, illetve ezeken kívül szót ejtünk arról is, hogy hogyan tudod megszilárdítani a kapcsolatot, és hogyan tudod elérni, hogy újabb lehetőséget kapj a kiszemeltedtől?

 

1. Gondold át!

 

A jó és a rossz tapasztalatokból, élményekből is lehet tanulni, ezért az első személyes találkozás után gondold át, mi történt. Mik voltak a legjobb és a legrosszabb mozzanatai az együtt töltött időnek. Volt-e nevetés, összenézés, testi kontaktus vagy bármi, amitől jól érezted magad. Gondold végig, hogy milyen benyomásaid lettek a másik félről a rendi után összességében?

Ezeket azért érdemes átgondolnod, mert az is lehet, hogy nem Te fogod felhívni vagy felkeresni először, ez esetben pedig nem árt, ha tudod, hogy akarsz-e vele újra találkozni, illetve hogy hogyan reagálj egy ilyen irányú kezdeményezésre.

 

2. Ne ítélj elsőre!

 

Az első randi alapján nem lehet teljességgel megítélni, hogy összeillünk-e vagy sem, bár ha a vonzalomnak egy egészen halvány jelét sem érzékelted magadon, vagy ha a másik valami olyan életvitelt, gondolkodásmódot képvisel, ami számodra elfogadhatatlan, esetleg komolyabb elvi kérdésben van feszültség köztetek, akkor nagyon valószínű, hogy nem érdemes erőltetni a vele való kapcsolatot.

Ha a reménybeli társad elsőre nem tűnt túl vidámnak, sőt, inkább feszültnek, fáradtnak vagy egyenesen zavartnak látszott, akkor adj neki még egy esélyt. Rossz napja bárkinek lehetnek, az első találkozás után nem helyes hosszú távú következtetéseket levonni a teljes jövőnkre vonatkoztatva.

 

3. Ne ringass senkit hiú ábrándokba!

 

Ha mégis úgy döntesz, hogy nem akarsz vele újabb randevút és kizárod annak a lehetőségét is, hogy bármilyen, akár baráti kapcsolatot építs vele, akkor viszont viselkedj felnőttként, és ne ringasd a másikat hiú ábrándokba.

Nagyon fárasztó tud lenni, ha valaki nem tud dönteni, és nem időt kér, hanem össze-vissza beszél, kifogásokat keres, végül pedig ellentmondásokba keveredik önmagával és közben megbántja az embert.

Ha tudod, hogy a randipartneredtől semmit sem akarsz az életben, ezt kíméletesen, de őszintén mondd meg neki. Nem szükséges hosszabb magyarázkodásokba bonyolódni és nem kell hazudni sem. Egyszerűen illik elmondani a másik embernek pár mondatban, hogy mire számítson velünk kapcsolatban.

 

4. Lépj túl a hibákon!

 

Lehet, hogy utólagosan úgy érzed, hogy elrontottál valamit vagy nem úgy viselkedtél a randin, ahogy az igazán jó lett volna. Ezen utólag már kár bosszankodni vagy emésztened magadat. Ne idézd fel újra és újra a kellemetlen részleteket, csak tedd el magadban figyelmeztetésként a dolgot, hogy legközelebb ne kerülhess hasonló szituációba.

Ahogyan a partnered apróbb hibáin, esetleges figyelmetlenségén is felül lehet kerekedni és adni lehet neki egy második esélyt, úgy a saját hibáidon is lépj túl, adva ezzel magadnak is még egy esélyt.

 

5. Ne zaklasd!

 

Az első találkozás nem jogosít fel arra, hogy hívogasd vagy üzenetekkel zaklasd a másik embert. Sokan szeretik a gyors visszajelzéseket, de ebben is igyekezz megtalálni az arany középutat.

Gondold át, hogy van-e értelme öt perccel az elválás után üzenetet küldeni neki, bejelölni Facebook-on, vagy felhívni, hogy elmondd neki, milyen zseniális volt az első közös este. (Lásd első pontban leírtak.)

Adj egy ki időt magadnak és a partnerednek is, hogy egyedül, zavartalanul át tudjátok gondolni az első szerzett tapasztalatokat.

 

6. Ne mondd azt, hogy 'Majd hívlak'!

 

Ez az a mondat, amitől sok nőnek és férfinak is égnek áll a haja, a tapasztaltabb randizók pedig már csak mosolyognak rajta.

Ez a mondat azt üzeni, hogy a másik számítson arra, hogy keresni fogod, de arra is, hogy nem lát soha többet az életben. Azt sugallja, hogy ne lepődjön meg egyik esetben sem, és éppen ezért ne is kérhessen téged számon, bármelyik verzió is fog megvalósulni.

Inkább ne mondj semmit és a „majd hívlak” mondat helyett köszönj el inkább azzal a kijelentéssel, hogy jól érezted magad a randevún és akár köszönd is meg a partnerednek, hogy veled töltötte az idejét.

Azt, hogy 'hívlak majd' vagy azt, hogy 'kereslek' csak akkor mondd, ha hozzá tudod tenni, mikor fog erre sor kerülni biztosan.

 

7. Lépj vele kapcsolatba

 

Ha tetszett a partnered, átgondoltad, és úgy döntöttél, hogy szeretnél vele újra találkozni, akkor ne húzd az időt, hanem egy-két napon belül vedd fel vele a kapcsolatot és kérd meg, hogy találkozzon veled.

Lépj bátran, mert mi történhet? A legrosszabb esetben kiderül, hogy ő nem tervez veled semmit a jövőben, ami lehet, hogy rosszul érint, de legalább tovább tudsz lépni és folytathatod a keresgélést.

Ajánljuk jó szívvel erre a feladatra a Ladies&Gentlemen online társkereső oldalunkat!

 

Regisztrálj egy profilt nálunk és kezdd el az ismerkedést még ma!

Szeretettel várunk.

 

Ladies&Gentlemen online társkereső

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei