Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Mindenkinek két élete van...

Mindenkinek két élete van...

„Mindenkinek két élete van, a második akkor kezdődik, amikor rájövünk, hogy csak egy van.” Ezt a mondatot Tom Hiddleston-nak tulajdonítják, aki fiatal kora ellenére igazán jól megfogta a lényeget, amikor ezt kimondta, hiszen ez az a „szabály”, amely az életünk minden területére érvényesíthető és kihatással van, így természetesen a pár- és társas kapcsolatokra is.

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

 Egyetlen életünk különösen értékes, nem engedhetjük meg magunknak, hogy azt boldogtalanságban éljük le egyedül vagy egy olyan partner oldalán, aki nem becsül meg vagy nem értékel bennünket eléggé, és miközben az önértékelésünk a béka feneke alá kerül, az élet más területein sem tudunk megfelelően helytállni, mert már nem bízunk saját magunkban és nem látjuk jól a valódi értékeinket sem.

 

 Ha elérkezik az életünkbe az az időszak, amikor rájövünk, hogy csak egy életünk van, azonnal átértékelünk egy csomó dolgot és a körülöttünk lévő embereket is.

 

 Egy kapcsolatban is elérkezhet az idő, hogy átgondoljuk: merre tartunk. Egy csónakban evezünk-e egyáltalán a párunkkal, csak más irányba vagy már az a pont is elérkezett, amikor az egyik fél átül egy másik csónakba és a közös út elágazik, kettéválik. A végén mindketten másfelé folytatjuk a megkezdett utat, mert néha a dolgok annyira megváltoznak, a viszony annyira megromlik két ember között, hogy az már nem hozható helyre, mert legtöbbször a legfontosabb dolog hiányzik hozzá, mégpedig az a szándék, hogy együtt maradjanak.

 

 Amikor egy ilyen döntés megszületik, azzal tényleg egy új élet kezdődik a felek számára. Sokszor még akkor is sérül az önértékelés, amikor nincs valódi ok rá. Nehéz feldolgozni, hogy a társunkra, a partnerünkre (akivel akár évekig együtt éltünk, esetleg közösen vállaltunk gyereket és banki hitelt, meg sok minden mást is), már nem gondolhatunk úgy, mint az életünk párjára.

 

 A nehezebb élethelyzetek, a nehéz feladatok mind hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a két ember, akik egykoron szerelmesek voltak egymásba, később elhidegülten, kölcsönös érdektelenségbe fulladva éljenek egymás mellett. Hibáztatják egymást, folyamatosan személyeskedésbe torkollik az elégedetlenség, a boldogtalanságukat is hajlamosak a másik embernek tulajdonítani.

 

Lehet így élni és vajon érdemes?

 

 Persze, hogy nem. Ha pedig a kapcsolat „megjavítása” már nem opció, a magunkban elvégzett gyászmunka után elkezdhetjük megkeresni az új társunkat, akivel talán az is reális cél lehet, hogy együtt öregedjünk meg.

 

Talán pont itt, a Ladies&Gentlemen online társkereső oldalon fogunk rátalálni. Mi ebben tudunk segíteni.

Szeretettel várunk!

 

Ladies&Gentlemen online társkereső

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei