Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / 4 félrevezető tényező, ami akadályozhatja egy új kapcsolat kibontakozását

4 félrevezető tényező, ami akadályozhatja egy új kapcsolat kibontakozását

A korábbi kudarcainktól meggyötörve és a társkeresésbe belefásulva nehezen tudjuk objektíven látni a kapcsolatainkat, főleg, ha azok még az alakulás fázisában vannak.

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

 Sokszor hajlamosak vagyunk eltúlozni a reakcióinkat, és már attól is megrémülünk, ha valami nem is annyira jelentős dolog nem stimmel. Egy idő után gyanakvóvá válhatunk, túlérzékennyé és ha esélyt is adunk az éppen elkezdődő kapcsolatnak, még az elején képesek vagyunk gyorsan eltávolodni, még mielőtt igazi csalódás érhet. Pedig lehet, hogy nem is lenne csalódás, csak csodás dolgok, amikről így már az elején lemondunk, csak azért, mert egy-egy dolog mással se működött igazán, pedig a tiszta lap minden új kapcsolatba lépő félnek járna.

 

Mik lehetnek azok a félrevezető tényezők, amik akadályozhatják egy új, ígéretes kapcsolatok kibontakozását?

 

1. Sok exe van a kiszemelt partner jelöltnek

 

 Megrémülhetünk, mert eszerint gondolhatjuk azt, hogy valamit nem csinál jól. Nem kitartó, nem hűséges vagy nem képes alkalmazkodni. De mi van, ha egyszerűen csak nem kísérte szerencse a választásait és azóta minden kapcsolatából tanulva és segítségükkel fejlődve velünk végül megtalálja a neki valót.

 

2. Nehezen megy a csiszolódás

 

 Ő beszól neked, te beszólsz neki, apróságokon feszültök egymásnak. Mi lenne, ha adnátok esélyt egy nagyon mély, tartalmas és őszinte beszélgetésnek. Még az is lehet egy sor rossz élménye van előző kapcsolatokból, azok problémáját és terhét helyezi rád vagy fordítva.

 

3. Nem igazán oké a szex

 

 Adjatok időt magatoknak. Sokan hiszik azt, hogy a szex az megy magától, pedig ez nem igaz. Számos tényező befolyásolja a szexuális élet sikerességét a vonzódáson túl. Az életkorotok, a tapasztalataitok, a kudarcaitok, a személyiségetek, a neveltetésetek, valamint az, hogy egymással szemben ennyire mertek őszintén megnyílni és felvállalni a vágyakat és a fantáziákat. Gyakoroljatok, és az eredmények sem fognak elmaradni.

 

4. Nagy az egzisztenciális különbség

 

 Különösen akkor kezelhető nehezen a dolog, ha a nő keres többet, ha több mindent engedhet meg magának. Ettől a férfi úgy érezheti, hogy képtelen megfelelni az elvárásoknak és nem tud lépést tartani. Anélkül, hogy eltartanád a kedvesedet, okos kommunikációval, tapintattal lehet közelebb hozni a lehetőségeket egymáshoz. Te lemondasz erről-arról és vállalod azokat a programokat, amelyeket ő is képes finanszírozni, cserébe néha becsempészel valami luxust az ő életébe is. Kulcsszó a tapintat.


 

 Ezeken túl is több olyan bizonytalansági tényező lehet, amelyek nem engedik, hogy kellőképpen lazán és elvárások nélkül ismerkedjünk. Ennek ellenére mindenkit arra szeretnénk biztatni, hogy kezdjen ismerkedni és randevúzni, élvezze az adódó alkalmakat és ismeretségeket.

Az oldalunk ezt elősegítendő jött létre és működik. Regisztrálj egy profilt itt nálunk és találd meg a párodat akár már ma!


 

Szeretettel várunk!


 

Ladies&Gentlemen online társkereső

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei