Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Mi a királyi esküvő tanulsága egy átlagos társkereső számára?

Mi a királyi esküvő tanulsága egy átlagos társkereső számára?

Nem kellett percről percre követni a tévében az eseményeket ahhoz, hogy eljusson hozzánk a hír, hiszen minden lehetséges hírportál, blog és Facebook bejegyzés is világgá kürtölte, hogy a brit királyi családban (ismét) esküvő zajlott.

Nem is akármilyen menyegző szemtanúi lehettünk, ha érdeklődünk az ilyesmi iránt. A trónöröklési sorban a hatodik helyet elfoglaló Harry herceg feleségül vette Meghan Markle amerikai színésznőt, aki anyai ágról afro-amerikai származású.

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

 A fiatal pár a kevésbé toleráns és elfogadó átlagpolgároktól kapott már az elmúlt időszakban hideget-meleget. Meghan ki lett kiáltva aranyásónak és a származását is ízekre szedték, a kicsit tényleg problémás családjával együtt. Harry mégis kitartott a döntése mellett, hogy ezt a nőt feleségül veszi és az oltár előtt állva pedig azt súgta a kedvesének, hogy "Elképesztően nézel ki, olyan szerencsés vagyok!"

 

 Ezen a mondaton kívül pedig még beszédesebb volt a tekintetük és a testbeszédük. Ez a két ember tényleg olyan szerelmes egymásba, amilyen csak lehet.

 

 Persze más magánélete még akkor sem tehet boldoggá minket, ha az a 'más' egy népszerű vagy híres ember. Mindenkinek a maga élete az, ami boldog pillanatokat vagy akár hosszabb boldog időszakokat hozhat. Ez idáig rendben is van, de milyen tanulságokat fogalmazhatunk meg a hercegi pár boldogsága kapcsán a saját magunk számára, hogy ne veszítsük el a lelkesedésünket akkor sem, ha már több sikertelen randi vagy kapcsolat áll mögöttünk?

 

Ebben a bejegyzésben ezeket fogjuk felsorolni.

 

1. Mindig magadat add és ne játssz szerepet, amikor ismerkedsz.

 

 Harry és Meghan megismerkedése azért meseszerű, mert két olyan ember találkozott a személyükben egymással, akiket hasonló természettel és mentalitással áldott meg a sors és volt egy olyan ismerősük, aki meglátta bennük ezt a hasonlóságot és vakrandit szervezett nekik, ahol aztán úgy dönthettek, hogy újra és újra szeretnének egymással találkozni és jobban megismerni a másikat.

 Képzeld mi lett volna velük, ha nem magukat adják... Képmutatásból és színjátékból nem lehet igazi kapcsolatot építeni.

 

2. Hinned kell magadban és abban, hogy az évek alatt, amik mindenképpen eltelnek, érdemes fejlesztened magadat. Tanulni és kifinomultabbá válni sosem válik hátrányára senkinek.

 

 Meghan régebbi fotóit szemlélve megérthető, hogy mire gondolunk. Ugyan nem minden a külső, de az igenis fontos, hogy miként jelenünk meg, hogyan öltözünk fel, nőként hogyan sminkelünk. A másik nem figyelmét könnyű felkelteni, de egyáltalán nem könnyű megtartani. Ezért minden nap tenni kell. A változás pedig jó, ha a stílusunk is igazodik a bölcsebbé váló magunkhoz.

 

3. Egy elromlott házasság, egy szakítás vagy egy fájdalmas veszteség után is van élet. Sosem tudhatjuk, hogy magunkat újraépítve és korábbi hibáinkból tanulva talán még az is előfordulhat, hogy életünk szerelmére fogunk rátalálni a következő randin.

 

 Meghan elvált nőként ismerkedett meg Harryvel, és a királyi sarj is túl volt már jó pár szakításon, mire rátalált arra a nőre, akit végül feleségül kért.

 Soha ne add fel és legyél teljesen jelen az életedben. Lehet, hogy már holnap egy ígéretes randi szervezése fog izgalmat okozni a számodra.

 

Ne maradj le a saját boldogságodról! Regisztrálj az oldalunkon és találd meg a társadat akár már ma!

 

Szeretettel várunk!

 

Ladies&Gentlemen online társkereső

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei