Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Hogyan NE csavarodj be, ha internetes társkeresésre adod a fejed?

Hogyan NE csavarodj be, ha internetes társkeresésre adod a fejed?

Napjainkban számos lehetőség kínálkozik a társkeresésre a világhálón és sok esetben akár már egy applikáción keresztül könnyen kommunikálhatunk a kiszemelt partner jelöltekkel is a nap bármely szakában.

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

 Ezek a lehetőségek vitathatatlanul megkönnyítik az ismerkedést, de ha nem vagyunk elég tudatosak és életvitelünket az „ahogy esik, úgy puffan” elv alapján alakítjuk, előbb-utóbb azt fogjuk észrevenni, hogy teljesen beszippantott minket az internet, a chatelés és úgy egyáltalán ez az egész ismerkedősdi, hiszen már egész nap mást sem csinálunk, mint a telefonunkat nyomkodjuk és lessük, újabb bejövő üzenetek reményében, valamint újabb és újabb előnyös vagy annak gondolt selfieket fotózunk magunkról és igyekszünk dokumentálni a napunk legjelentéktelenebb részeit is, hogy ezeket a képeinket megmutassuk valakinek, akit még nem is ismerünk.

 

 Ezúttal szeretnénk néhány ötletet megosztani veletek, hogy miként kezeljük a helyén az internetes ismerkedést, mielőtt az teljesen elhatalmasodna felettünk és átvenné az uralmat a napjainkban.

 

1. Határozd meg az elején, hogy a napjaidnak melyik szakaszában és mennyi időt tudsz fordítani a leveleid megválaszolására és úgy összességében az internetes ismerkedésre. Ehhez az előre meghatározott tervhez tartsd is magad, ha valaki azért fog „ejteni” még az ismerkedés legelején, mert nem válaszoltál azonnal, az nem is érdemes a figyelmedre.

 

2. Ha valakivel már az elején szimpatizálsz, igyekezz elérni, hogy minél előbb találkozni tudjatok személyesen. Ezzel elejét veheted a véget nem érő chat- vagy telefonbeszélgetéseknek.

 

3. Chatelni és beszélgetni jó dolog. Még az is lehet, hogy elmennek a beszélgetések a szexualitás irányába és minden klappolni látszik. Kezeld ezeket óvatosan. Lehet, hogy egy személyes találkozó alkalmával könnyedén szertefoszlik az az illúzió, hogy ti egymásnak vagytok teremtve, mert a beszélgetőpartnered élőben egészen más, mint a távolból gondoltad.

 

4. Az interneten keresztül nagyon jól lehet ismerkedni és kapcsolatot tartani más emberekkel, de sose feledjük el, hogy a közös élmények megszületésének, az együtt eltöltött minőségi időnek a feltétele a személyes találkozó és a személyes kapcsolódás. Ezt semmilyen levelezés vagy telefonbeszélgetés nem tudja pótolni.

 

5. Ha nem találsz egyből párra, akkor se keseredj el és ne engedd meg magadnak, hogy az előre meghatározott időnél többet tölts mások profiljának nézegetésével vagy a saját oldalad „csiszolgatásával”. Járj inkább társaságba, szórakozni, kirándulni, táncolni, stb. Minden helyet és alkalmat érdemes megragadni az ismerkedésre, mindenféle erőlködés nélkül, akár csak az öröm és a kaland kedvéért.

 

Kezdd el az ismerkedést már ma, regisztrálj egy profilt nálunk, itt a Ladies&Gentlemen online társkereső oldalon.

 

Szeretettel várunk!

 

Ladies&Gentlemen online társkereső

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei