Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Egyetlen másodperc és szerelemre lobbansz

Egyetlen másodperc és szerelemre lobbansz

Ennyi idő kell a kémiának

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Az, hogy van szerelem első látásra, nem lehet tagadni.

Az hogy fejlődhet szerelem régi barátságból, akár több éves langyos kapcsolatból, szintén kár lenne tagadni. Mindkettő természetes és egyik sem értékesebb a másiknál.

 

Még akkor sem  érdemes méricskélni a szerelmet, ha tudjuk, a varázsütésre gyúlt szerelem valahogy meseszerűbb, romantikusabb, gyakrabban ihleti meg az alkotókat.

 

Azt is régóta keresik, hogy egészen pontosan mit is jelent "az első látásra szerelem"? Mennyi idő kell a robbanáshoz?

 

Az International Society for Sexual Medicine kutatása szerint döbbenetesen rövid idő alatt kifejlődhet valakiben a gyönyörű érzelem: nem több, nem kevesebb, mint egyetlen másodperc ötöde. A szempillantásnál is rövidebb idő.

 

Fotó: Pixabay.com

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei