Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / A szavak ereje a társkeresésben

A szavak ereje a társkeresésben

Mondják, és igaz, hogy a szavaknak ereje van. Még inkább igaz ez azokra a szavakra, amiket leírunk, nem csak kimondunk, és amikor ezeket a szavakat társkereső oldalon elhelyezett profilunkban írjuk le, utána pedig a levelekben, amiket potenciális partnerekkel váltunk, akkor visszavonhatatlanul formáljuk a másikban a rólunk kialakuló képet és ha ezen a téren tudatos döntéseket hozunk és hajlandóak vagyunk a fejlődésre, jelentősen jobb esélyeink lesznek a sikeres párra találás témában is.

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

 Nem jótanácsokat szeretnénk adni, hogy miről írjatok, inkább azt emelnénk ki, hogy milyen elemi hibákat ne kövessetek el, amikor levélben, chat üzenetben vagy sms-ben kommunikáltok.

 

1. Figyeljetek a helyesírásra!

 

 Manapság, amikor mindenki ékezetek és vesszők nélkül írogatja az üzeneteket még az olyan felületekre is, ahol sokan olvassák, igazán üdítő jelenség egy olyan valaki, aki odafigyel nem csak arra, hogy mit ír, hanem arra is, hogy hogyan.

 Az üzeneteknek nem csak a tartalmával, hanem a nyelvtanilag és esztétikailag helyes mivoltával is azt kommunikálhatjuk, hogy odafigyelünk a másikra és megtiszteljük azzal, hogy nem hevenyészve, egyik járműről a másikra átszállva vagy éppen vezetés közben pötyögve írunk neki üzeneteket.

 

2. Figyeljetek a megszólításra!

 

 Inkább a férfiakra jellemző, hogy már az első levélváltás alkalmával olyan bizalmaskodó hangnemet engednek meg maguknak, amivel egyúttal fényévekre repítik magukat a kiszemelt hölgytől, mivel az nem egy szimpatikus hozzáállás, hogy „drága húsom” és „édes szívem” megszólítást alkalmaznak, rögtön az ismerkedés elején.

 

3. Figyeljetek az intimitásra!

 

 Az intimitás nem engedi meg, hogy egyből átcsapjon egy beszélgetés vulgárisba. Nagyon érzékeny terep ez, ahol komoly beleérző képességgel kell rendelkeznünk, hogy körülbelül fel tudjuk mérni, hogy mi az, ami még éppen elmegy és mi az, ami már túl sok lenne.

 Megfelelően és tudatosan felépített intim közegben el fog jönni az az idő is, amikor már nem kimondottan vulgáris szavakkal, hanem inkább finom utalásokkal és célzásokkal is el lehet érni azt az állapotot, amikor a két fél annyira szimpatizál egymással, hogy a beszélgetés erőlködés nélkül is egy hosszú, de izgalmas előjátékká válik és végül a személyes találkozás lesz a pont az i-n, ahol a felek a valóságben is meggyőződhetnek az egymás iránt érzett vonzalmukról.

 

4. Figyeljetek arra, hogy mit és hogyan kérdeztek!

 

 Annak a módja, hogy kiderüljön, hogy mennyire vagyunk egy hullámhosszon, nem az, hogy egyből „szereted a fojtogatós szexet” és „lenyeled vagy kiköpöd” keresztkérdésekkel bombázzuk a társalgó partnerünket. Ha ezt így csináljuk, akkor szinte biztosak lehetünk benne, hogy ebből a kapcsolódásból nem is lesz több, csak felszínes és bugyuta beszélgetés.

 Hagyjunk időt a másiknak a magától való kibontakozásra. Ha láthatóan sok a közös téma, akkor előbb-utóbb úgy is kiderülnek az intimebb kérdésekre adott válaszok is, de ezekkel valószínűleg ráérünk még egy kicsit, nem kell ajtóstól rontani a házba.

 

5. Figyeljetek az őszinte kommunikációra!

 

 Ha csak kalandot kerestek vagy szórakozva szeretnétek múlatni az időt, teljesen felesleges és félrevezető dolog azt hazudni, hogy tartós kapcsolat reményében vagytok fent egy társkereső oldalon és ugyanígy nem helyes belemenni egy kalandba, amitől majd azt reméljük, hogy ennél több lesz, csak azért, mert a személyünk kapcsán a másik fél rájön, hogy számára a legjobb dolog, ami történhet a velünk való kapcsolat és már soha nem is akar majd senki mást a jövőben.

 

 Megfelelő szavak persze jó tettekre is sarkallják az embert, ami mind arra vezet, hogy végül egy tartós, boldog párkapcsolat épüljön ki két ember között.

 Ha hiszel ebben és komolyan gondolod, hogy megvalósítható egy ilyen kapcsolat, melynek első lépése mindenképp a szándék kifejezése, fejezd ki ezt a szándékodat és regisztrálj a Ladies&Gentlemen online társkereső oldalra, ahol megtalálhatod a szerelmet, a társadat, aki mellett magad is az lehetsz, aki vagy és aki lenni szeretnél. Boldog és kiegyensúlyozott ember.

 

Szeretettel várunk!

 

Ladies&Gentlemen online társkereső

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei