Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / 10 mondat, ami már biztosan az agyadra megy, ha társat keresel

10 mondat, ami már biztosan az agyadra megy, ha társat keresel

Ha társat keresel és ezt a szándékodat mindeddig nem sikerült maradéktalanul megvalósítanod, akkor szinte biztos, hogy időről időre valamelyik ismerősöd „osztja az észt” Neked, amivel persze nem akar semmi rosszat, csak szeretne boldognak és elégedettnek látni. Az „észosztás” igencsak közhelyes gondolatokat és mondatokat eredményez, de azért nézzük meg közelebbről ezeket, hátha mégis tudunk majd erőt vagy ihletet meríteni belőlük.

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

1. Minden zsáknak megvan a foltja.

 Lehetséges, hogy így van, de ha Te még nem találtad meg, az nem a Te hibád. Hasznosítsd jól azt az időt, amit társ nélkül, kapcsolat nélkül, egyedülállóként töltesz. Ilyenkor lehet igazán elmélyedni önmagunkban, nagyobb önismeretre és stabilabb önértékelésre szert tenni. Tanulni magunkról és végiggondolni, hogy mit és kit szeretnénk. Ha ez megvan, akkor már sokkal nagyobb az esély arra is, hogy rátalálunk arra a bizonyos foltra, és aztán ne csak pár hónapra, hanem akár egy életre boldogítsuk egymást.

 

2. Be kell vonzani!

 Ez már egy kicsit fenntartásokkal kezelendő jótanács, hiszen azt próbálja elhitetni velünk, hogy elég egy jól irányzott vizualizációs gyakorlatsorozat és az álompartner máris belovagol az életünkbe. Az persze nem egy haszontalan dolog, ha megfogalmazzuk magunkban az igényeinket, de arra mindenképp érdemes figyelni, hogy ezek nem a külső tulajdonságokra kell koncentrálódjanak, hanem inkább azokra a belső értékekre, amik számunkra fontosak és amiket szeretnénk, ha a leendő társunk is a magáénak érezne és a magáénak tudna. Így könnyebb eldönteni valakiről, hogy tényleg hozzánk való-e.

 

3. Ne gondolkodj annyit!

 A gondolkodás egyfelől lehet jó, de az is lehet, hogy esetenként teljesen felesleges aggódásba és kombinálásba megy át. Ez azért nem jó, mert nem létező vagy soha nem bekövetkező dolgokat helyez a fókuszba és ezekre koncentrálva sokszor juthatunk téves következtetésekre a nagy gondolkodásban. Inkább a hölgyek hajlamosak erre, a férfiak ritkábban mennek bele a vég nélküli gondolatfolyamokba.

 

4. Többet kéne sminkelned!/Járj edzőterembe!

 Ebből a két jótanácsból az első inkább a hölgyeknek, a második inkább a férfiaknak szólhat, de összességében arról szól, hogy törődj többet magaddal, de nem csak a lelki dolgokkal, hanem azzal is, hogy jól érezd magad a bőrödben, mert ha így teszel, akkor az kihat a kisugárzásodra és a hangulatodra is, és ez az amire a másik nem képviselői először fognak felfigyelni.

 

5. Engedd el!

 Ne ragaszkodj valami olyanhoz, ami már nem Te vagy és nem hozzád tartozik. Közhelyesen hangzik ez a jótanács is, de egy új ajtó akkor tud kinyílni, amikor egy másik már bezárult. Sokak szerint ez a módszer alkalmas arra is, hogy végül megvalósulni lássunk valamit, ami korábban sokáig nem sikerült, lehet, hogy pont a görcsös ragaszkodásunk miatt.

 

6. Ha készen állsz rá, jönni fog!

 Ez a pont tulajdonképpen arról szól, hogy az önfejlesztés sosem felesleges időtöltés. Az erre fordított percek, órák és napok sokszorosan megtérülnek, amikor végül egy olyan partner oldalán kötünk ki, ahol végérvényesen ránk tör a megérkezés érzése.

 

7. Az idő mindent megold.

 Nem, nem az idő oldja meg a dolgokat, hanem Te, aki most ezt olvasod. Komoly önismereti munkával és értékes belátások megtételével haladhatsz abba az irányba, hogy a soron következő kapcsolatod már ne az útkeresésről és az újabb (negatív) tapasztalások begyűjtéséről szóljon, hanem arról a "misztikumról", ami egy férfi és egy nő kapcsolatában ideális esetben megjelenik és sok munkával és odafigyeléssel meg is tartható.

 

8. Jól el lehet lenni társ nélkül is.

 Hogy jól, az túlzás. El lehet lenni, persze, de kérdés, hogy ez kinek lehet jó hosszú távon. Kevés ember tud megbirkózni a magánnyal, tényleg úgy gondolod, hogy neked ez való? Tényleg így szeretnéd?

 

9. Úgyis csak fájdalmat okoznak és megcsalnak.

 Nem feltétlenül kell így lennie. Tessék tudatosan dolgozni az önértékelésen és az önbecsülésen! Ha ezek rendben vannak, akkor a fájdalmak és a megcsalás a helyükön lesznek kezelve és nem bántják meg gyógyíthatatlanul az azokat elszenvedő felet, már ha egyáltalán bekövetkeznek.

 

10. Túl nagy elvárásaid vannak, az a baj. Lejjebb kell tenni a lécet.

 Soha nem az elvárásokkal van a baj, hanem azzal, ha azok irreálisak. Hasonló ember a hasonlót vonzza. Ebből az okból kifolyólag van az is, hogy nem érdemes szerepeket játszani, jobb minden esetben magunkat adni, hiszen csak így tudunk olyan emberrel összekapcsolódni, aki valóban hozzánk való.

 

Mit gondolsz? Ezek alapján van kedved belevágni egy kalandba, ami lehet, hogy elvezet életed párjához? Regisztrálj egy profilt itt a Ladies&Gentlemen online társkeresőben és kezd el az ismerkedést akár már ma!

 

Szeretettel várunk!

 

Ladies&Gentlemen online társkereső

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei