Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Ne légy díva, ne légy baba!

Ne légy díva, ne légy baba!

Túl sok vagy túl kevés?

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Van amiből a kevés is sok, és ez a bájolásra is vonatkozik.

 

Mert van, ami egy cseppet sem vonzó a férfiaknak. Sőt! A hideg rázza őket néhány szerethetőnek, szexinek hitt női praktikától.

 

1. Csacsogó kislány. Nincs baj a kislányos, ártatlan bájjal, amíg azt nem visszük túlzásba. Ha nem állandósul a selypegés, az önállótlanság és a döntésképtelenség kommunikálása.

 

2. Túl sok rúzs. Nem vitás, szexi a gyönyörű női szájra kent vadító festék. A pont leheletnyi. Egyszer valaki úgy fogalmazott... annyi rúzst viselek el a nőkön, ami "egyetlen csókkal" lekopik. Ime a mérce!

 

3. Parancsszóra ugrás. Sokan esnek abba a hibába, hogy az első szóra engedelmesen teszik azt, amit a férfi kér.... nem is hagyománytiszteletből (ez a nő dolga), hanem mert attól félnek, ha  nem tesznek kedvére a másik félnek gondolkodás nélkül, akkor azzal rossz pontot szereznek. A férfi majd kisétál a kapcsolatból. Pedig a gondolkodó, önálló és önérzetes nő hosszú távon is kívánatos lehet. 

 

 

Fotó: pixabay.com

 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei