Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / 7 egyszerű mondat, amivel boldogabbá teheted a párkapcsolatodat...

7 egyszerű mondat, amivel boldogabbá teheted a párkapcsolatodat...

...vagy jó alapokra helyezheted, ha még csak most formálódik. Jól jegyezd meg ezeket a mondatokat, nem is bonyolultak, csak hát valahogy még is az van, hogy a bennük lévő szavak kimondása néha nagyobb „erőfeszítést” igényel, mintha egy hegyet kéne arrébb hordanunk...

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

 Nem varázsigékről van szó, de mégis csodálatos változások tanúi lehetünk, ha bízva a szavak erejében megfelelő időben, gyakorisággal, és ami a legfontosabb: őszinteséggel alkalmazzuk ezeket. Olyan egyszerű mondatokra gondolunk, amelyeket mindenki szeret(ne) hallani, mégis ha neki kell(ene), akkor nehezére esik kimondani. Nézzük hát, hogy mik is ezek.

 

1. Köszönöm.

 

 Ez az egy szó sokkal több, mint aminek látszik, ha őszintén és valós érzésekkel mondjuk valakinek. Benne van a hála és annak a kifejezése, hogy egy természetesnek tűnő dolog is érdemes arra, hogy megköszönjék.

 

2. Szeretlek.

 

  Az ismert székely viccben van az, hogy a néni panaszkodik: sosem mondja neki a férje, hogy szereti, mire a bácsi azt mondja erre: „Egyszer már mondtam, majd ha változás lesz, szólok.”

 Nos, ne legyünk olyanok, mint a székely bácsi. Bátran mondjuk ki gyakrabban a társunknak, hogy mit érzünk iránta. Ez erősíti a kapcsolatot, tovább mélyíti azt, és biztonságot sugárzó érzés mindkét fél számára.

 

3. Bocsáss meg.

 

 Elismerni, hogy hibáztunk és ezt ki is fejezni a társunk felé nagy dolog. Ha őszintén tesszük ezt és az eset tanulságaira építve együtt fejlődünk tovább, az még nagyobb dolog.

 Adjuk hát meg a lehetőséget a megbocsájtásra és a fejlődésre.

 

4. Hiszek benned.

 

 Ez egy olyan pozitív megerősítés, amit nem csak másnak, hanem magadnak is mondhatsz akár a tükör előtt, minden nap, amikor belenézel. Akár a partnerednek, akár magadnak mondod, észre fogod venni az önbizalom erősítő hatást és a kiegyensúlyozott élet felé tett határozott lépésnek fogod tekinteni ezt az egyszerű mondatot.

 

5. Kérlek.

 

 Bármit is szeretnénk a társunktól, szép szavakkal kísérve kérjük azt, és meglátjuk, hogy sokkal kedvezőbb fogadtatás és nagyobb lelkesedés fogja követni a kérést.

 

6. Örülök, hogy vagy.

 

 Kevésbé kapcsolatfüggés gyanús szavak ezek, mint a „szükségem van rád”, és sokkal inspirálóbb is lehet annak, aki hallja, hiszen érezheti, hogy elvárások nélkül, már a puszta létezésével is örömet okozhat.

 

7. Hiányzol.

 

 Amikor egy kapcsolat eljut abba a fázisba, hogy már dolgozni kell rajta és elmúlik a kezdeti lelkesedés, akkor hajlamosak a felek elfelejtkezni a másikról. Ez a figyelem hiányát is jelenti a másik felé, ami sajnos elindíthatja a kapcsolatot a lejtőn.

 Ha még időben ki tudjuk mondani a társunknak, hogy hiányzol, akkor érezhető a figyelem, hiszen csak akkor tud hiányozni valaki, ha a figyelmünk középpontjában van. Tudatni kell a másikkal, ha nincs ott veled, a közeledben, hogy hiányzik. Hogy tudja azt, hogy figyelsz rá, és érezze, hogy fontos a számodra.

 

 Kezdd el az elején! Regisztrálj egy profilt az oldalunkon és ismerkedj, hogy rátalálj arra a valakire, akire tudsz majd figyelni teljes szívedből.

Szeretettel várunk!

 

Ladies&Gentlemen, az online társkereső

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei