Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / 9 hiba, amit férfiként elkövethetünk egy kapcsolatban

9 hiba, amit férfiként elkövethetünk egy kapcsolatban

Az előző bejegyzésben a női hibákat soroltuk fel, most pedig megkíséreljük ugyanezt a férfiakra vonatkoztatva.

Olyan dolgokra gondolunk hibaként, amik nem a kapcsolat elmélyülését szolgálják, hanem azt, hogy a másik fél fejvesztve meneküljön, vagy legalábbis szépen, lassan kihátráljon belőle. Ez egy szubjektív, saját gondolatokon alapuló felsorolás, amihez biztosan mindenki hozzá tudná fűzni a maga tapasztalatai alapján a saját pontjait.

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

 Arra biztatjuk a férfiakat, hogy ők is gondolják át, milyen hibákat követtek el az előző kapcsolataikban, és ezekből tanulva fejlődjenek. Az eredmény egy boldogabb, tartalmasabb élet lehet egy kiegyensúlyozott párkapcsolatban.

 

1. Az empátia hiánya

 

 Férfiként biztosan a tanulandó „funkciók” közé tartozik az empátia, ellenben fejlesztve és jól alkalmazva csak a javára válhat mindenkinek az, ha a hozzáállása is megváltozik ezáltal, nem csak a partnere felé, hanem az összes többi ember felé is.

 

2. Felelőtlen hozzáállás a pénzügyekhez

 

 Ez egy kényes téma, főleg az olyan párok esetén, ahol (még) nem közös háztartásban élnek, hiszen itt nem a közös élet minőségére van kihatással a pár férfitagjának a költekező vagy felelőtlen életmódja. Ellenben ebben az esetben is van jelentősége a témának, hiszen a (közös) jövőre nézve nem túl biztató tendencia az, ha pl. a híradástechnikai berendezések és egyéb technikai kütyük vagy más hobbiból gyűjtött tárgyak vásárlása minden előzetes megfontolást nélkülöz és mindennél előrébb való.

 Még kevésbé tolerálható, ha a szerencsejátékok kerülnek képbe és ezáltal pénzbe...

 

3. Önző viselkedés

 

 Bármilyen területen elképzelhető, de most mégis a kapcsolat szexuális vonatkozását szeretnénk kiemelni.

 Nagyon lehangoló tud lenni és nem sok jót vetít előre egy kapcsolatban, ha a férfi nem törődik a nő igényeivel és nem érti meg azt a teljesen más ráhangolódási folyamatot, ami egy nőt abba a fázisba juttathat, hogy felszabadultan és jól érezze magát egy szexuális aktus közben, nem beszélve a dolog érzelmi vetületéről, ami egy nőnél sokkal erősebb motiváló erő lehet, mint egy férfinál valaha lesz.

 

4. Az érzelmek elrejtése

 

 Nehéz kérdés férfiként érzelmekről beszélni és azokat felvállalni, de az biztos, hogy egy olyan nő előtt, akit párjaként határoz meg valaki, nem jó dolog titkolózni, szerepet játszani és nem kimutatni a tényleges érzéseket.

 A nőknek érzékeny receptoraik vannak minden disszonancia felfogására, ezt nem érdemes figyelmen kívül hagyni.

 

5. Igénytelenség

 

 Sok cikket és méltatlankodó bejegyzést írtak már arról, hogy a férfiak miért engedhetik meg maguknak a pocakot, a dús szőrzetet, aviseltesebb ruhadarabokat és arról is terjednek internet szerte vicces infografikák, hogy miben tér el a női és a férfi tisztálkodás egymástól.

 Ezek azért fontosak egy párkapcsolat szempontjából, mert az igényességgel, amit magunkkal szemben fogalmazunk meg, megtiszteljük a másik embert is. A saját magunkra való odafigyelésnek pedig akkor is van értelme, sőt akkor van igazán, amikor társat szeretnénk találni.

 

6. Féltékenység

 

 A nőknél gyakoribb jelenség ez, de férfiaknál is előfordul, hogy volt kapcsolatokra, jelenlegi barátokra, barátnőkre vagy bárkire féltékenyek lehetnek, aki közel kerül a kiszemelt hölgyhöz.

 A legtöbb esetben a túlzott féltékenység mögött súlyos önértékelési zavarok húzódnak meg. Érdemes ezekkel foglalkozni tehát, mielőtt komolyabb problémákat okoznak a párkapcsolatban.

 

7. Önállótlanság

 

 Először tűnhet szimpatikusnak vagy helyesnek egy olyan férfi, akinek komoly kihívást jelent a mindennapjai szervezése, kezdve olyan bagatell kérdésekkel, mint például a tiszta ruhák megléte vagy a napi egyszeri meleg étel.

 Később persze a nők nagy része rájön, hogy nem szeretne anyukája helyett anyukája lenni egy ilyen emberpéldánynak, már csak azért sem, mert egy ilyen kapcsolatban biztos, hogy a szexuális életben és más téren is lehetnek komoly zavarok.

 

8. Figyelmetlenség

 

 Az ősember elődeink korában a túlélés igénye evolúciósan arra kódolta a férfiakat, hogy egyszerre egy dologra tudjanak teljes figyelemmel koncentrálni és minden mást csak amolyan háttérzajként érzékeljenek.

 A jelenben viszont az van, hogyha egy hosszú távú és szeretetteljes kapcsolatot szeretnének kiépíteni egy nővel, nem árthat kicsit fejleszteni a képességeiket. Odafigyelés, néhány dátum megjegyzése a szeretett nő kedvéért igazán nem nagy áldozat, de hosszú távon sokszorosan megtérül.

 

9. Felborult értékrend

 

 Sok dologban megmutatkozhat ez, de általánosságban arról szól, hogy az ember életében eltolódnak a hangsúlyok egy olyan irányba, ahol nem az emberi kapcsolatok és az ezekhez kapcsolódó tevékenységek képezik elsősorban a boldog élet alapjait, hanem az anyagi javak és sikerek, amelyek minden mást háttérbe szorítanak.

 

Van kedved tenni egy próbát és messzire elkerülni ezeket a hibákat?


 

Regisztrálj egy profilt a Ladies&Gentlemen oldalon és vesd bele magad az ismerkedésbe!

Szeretettel várunk!


 

Ladies&Gentlemen online társkereső

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei