Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / 9 hiba, amit nőként elkövethetünk egy kapcsolatban

9 hiba, amit nőként elkövethetünk egy kapcsolatban

A hölgyek közül sokan úgy vélik, hogy a társkeresésben az a legnagyobb próbatétel az, amikor már van egy konkrét kapcsolat, ami látszólag ígéretesen indul és szépen alakul, de aztán történik valami, amit legtöbbször a női fél észre sem vesz, vagy legalábbis nem tudatosít, és már csak az lesz egyértelmű a számára, hogy a kiszemelt férfiú köddé vált. Rosszabb esetben a levelekre, üzenetekre sem válaszol, jobb esetben pedig elmondja, hogy nem szeretné szorosabbra fűzni a kapcsolatot, sőt inkább legyenek csak barátok vagy még az sem, de a lényeg az, hogy ebből a kapcsolatból nem lesz se menyegző, se összeköltözés, de sajnos még egy próbaidőre bocsájtott együtt járás sem.

Mi lehetett a baj? Milyen hibát vagy hibákat követhetett el a nő, amik ide juttatták az ígéretesen induló párkapcsolatot? Ezeket fogjuk ma felsorolni.

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

 Természetesen nem lehetetlen, hogy egy férfi is lehet az oka annak, hogy egy párkapcsolat már az elején kudarcba fullad és a nő menekülőre fogja már viszonylag az elején, de ezt a témát csak a következő bejegyzésben fogjuk elemezni. Most jöjjenek a női oldal lehetséges hibái.

 

1. Féltékenység

 

 Bizonyos mértékig normális és megengedhető, de nem egy kapcsolat elején.

 A korábbi kapcsolatok számának, időtartamának, a szakítás okának és egyéb intim részleteinek firtatása, ezek vallatás szerű kikérdezése, a jelenben fennálló ellenkező nemmel fennálló kapcsolatok, kollégák és minden felbukkanó nő potenciális vetélytársnak tekintése nem vall egészséges önbecsülésre egy nőnél, és egy idő után meglehetősen idegesítő is a férfi számára.

 Egy ilyen légkörben biztosan nem tud kifejlődni a kölcsönös bizalom, ami egy jó párkapcsolat egyik sarokpontja kellene, hogy legyen.

 

2. Az intim szféra megsértése vagy semmibe vétele

 

 Ezen a ponton is olyan sérüléseket szenvedhet az éppen hogy csak alakuló bizalom, hogy azt nem érdemes kockáztatni.

 Mindenkinek szüksége van 'én' időre és intim szférára is, amelyeket tiszteletben kell tartani a másik félnek. Aki erre képtelen, az sajnos kénytelen lesz szembesülni a kudarccal.

 

3. Túlzott ragaszkodás, függőség

 

 A férfiakban evolúciós késztetés a „vadászösztön”. Ezt hagyja teljesen figyelmen kívül és ezzel a vágyat és a vonzódást is megölheti az a nő, aki mindig készen áll, mindig ott van, ragaszkodik, gondoskodik és rátelepszik a férfira és az életére.

 

4. Tökéletesség (vagy annak a látszata)

 

 A férfit elriaszthatja a tökéletesség vagy annak a látszata és a magabiztosságnak az a foka, ami már túlzás. A férfi jobban érzi magát egy olyan nő mellett, akit támogathat, védelmezhet, akinek segíthet és akiben megláthatja az apró tökéletlenségeket, hibákat.

 Senki sem tökéletes. Aki mégis annak mutatja magát, nem fog társat találni és a saját magáról való meggyőződése még azt sem teszi majd lehetővé, hogy belássa, hogy ez miért van így.

 

5. Anyagiasság

 

 Aranyásónak is nevezik azokat a hölgyeket, akik kimondottan arra „mennek rá”, hogy minél tehetősebb férfit „fogjanak” maguknak.

 Nem mondhatjuk, hogy sikertelenségre vannak ítélve, hiszen mindig lesznek olyan férfiak, akiknél szintén az anyagi dolgok számítanak a fokmérőnek, és persze az, hogy érett férfi létükre egy feleannyi idős leányzóval mutatkozhassanak.

 Léteznek más értékrend alapján működő párkapcsolatok, amelyekben a túlzottan anyagias, csak a partnerükre támaszkodni szándékozó hölgyek nem fognak labdába rúgni.

 

6. Önértékelési zavarok

 

 A „szerinted is nagy a seggem?” és „olyan kövérnek érzem magam” szövegek nem vezetnek sehová. Ha egy nő nincs megelégedve az alakjával vagy úgy általában véve magával, akkor tegyen érte, hogy jobb legyen és dolgozzon magán nem csak külsőleg, hanem önismereti szempontból is.

 Állandóan azt várni egy férfitól, hogy pozitív megerősítésekkel segítsen az önértékelési zavarainkon, nem túl jó módszer egy boldog párkapcsolat kiépítésére.

 

7. Pletykálás

 

 Ha egy nőt folyamatosan mások magánélete és annak kibeszélése tart izgalomban, nem fog tudni bizalmi viszonyt kiépíteni egy férfival, mert annak már tudat alapja lesz a félelemre, hogy mikor kerülnek ő és akár a közös hálószoba titkaik terítékre a barátnők körében.

 Pletykásnak és „jól informáltnak” lenni lehet, hogy népszerűvé tesz egy hölgytársaságban, de párkapcsolati szempontból nem túl jó tulajdonságok.

 

8. Paranoia

 

 Az állandó aggódás, a még be sem következett dolgoktól való félelem és ezek állandó hangsúlyozása előbb-utóbb nagyon idegesítő lehet. Ha ez számonkéréssel és folyamatos nem is létező problémákon történő agyalással társul, az pedig már egyenesen riasztó lehet egy férfi számára.

 Nem beszélve arról, hogy egy ilyen tulajdonsággal bíró hölgy könnyen az édesanyját juttathatja az eszébe, és azért azt mindannyian beláthatjuk hogy egy ép, egészséges férfi biztosan nem szeretne párkapcsolatot egy olyan nővel, aki úgy viselkedik, mintha az anyja lenne...

 

9. Férfias viselkedés

 

 Ez a helyzet olyan nőknél fordul elő igen gyakran, akik hosszabb-rövidebb ideig kénytelenek (voltak) egyedül megbirkózni az élet feladataival és kihívásaival, amely helyzetet már annyira meg is szokták, hogy nem tudnak tőle egyszerűen megválni.

 Hiába kerül melléjük a környék legférfiasabb jelensége, ők továbbra is maguk szeretnék hordani a nadrágot, Szerelnek, szögelnek, cipelnek és intézkednek. A férfi meg elszalad...

 

Van kedved tenni egy próbát és messzire elkerülni ezeket a hibákat?

 

Regisztrálj egy profilt a Ladies&Gentlemen oldalon és vesd bele magad az ismerkedésbe!

Szeretettel várunk!

 

Ladies&Gentlemen online társkereső

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei