Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Kezdd az újévet ezzel a 10 ponttal!

Kezdd az újévet ezzel a 10 ponttal!

Pár napja megint elkezdtünk egy új évet. Ilyenkor sokunkban felmerül a gondolat, hogy valamit meg kellene változtatnunk az életünkben, bizonyos szokásainkat elhagyni és újakat pedig beépíteni a mindennapjainkba, természetesen annak a nemes célnak az érdekében, hogy jobban érezzük magunkat, kiteljesedettebb és boldogabb életet élhessünk.

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

 A társkeresési és ismerkedési szokásainkban is felfedezhetünk olyan elemeket, amiket érdemes lenne megváltoztatni a siker érdekében. Ehhez szeretnénk némi inspirációt adni és a gondolatainkat az alábbiakban pontokba szedtük.

 

1. Legyünk bátrabbak!

 Az ismerkedés egyik első és legfontosabb része, hogy beszélgetést kezdeményezünk egy másik emberrel, legyen az akár személyes vagy chatfelületen vagy e-mailben zajló kommunikáció.

 Tegyük meg az első lépést és írjunk rá bátran a nekünk szimpatikus partner jelöltre, legyünk fesztelenek, őszinték és adjuk magunkat. Ahogy azt mondani szokás: mi bajunk lehet?

 Ha pozitív a fogadtatás, akkor előttünk a lehetőség, hogy valami komolyabb kapcsolat alakuljon a beszélgetés folyományaként, ha pedig elutasítást kapunk, ne csüggedjünk. A történés nem más, csak egy tapasztalat, nem szabad arra következtetnünk belőle, hogy bármi baj lenne velünk. Ez a felismerés könnyebben jön, ha komolyan vesszük a következő két pontban felsoroltakat is.

 

2. Legyünk magabiztosabbak!

 Ez nem arról szól, hogy ki, ha én nem, öntelt és nem túl szimpatikus figurát neveljünk magunkból, csupán arról, hogy legyünk tisztában a saját értékeinkkel, és ne szégyelljük azokat hangsúlyozni, legyünk rájuk büszkék.

 A magabiztos fellépés egyik alappillére, hogy ezek a dolgok meglegyenek a fejünkben, hiszen így fogunk tudni jól kommunikálni és a másik emberre is odafigyelni.

 Nem lehet vagy legalábbis nagyon nehéz úgy fesztelennek lenni egy randin, ha valaki folyamatosan azon aggódik, hogy vajon elég jó-e, megfelelő-e az öltözéke vagy a frizurája, stb.

 

3. Legyen több önbecsülésünk!

 Az előző pont tulajdonképpen ebből a pontból következik. Nem egyszerű megtalálni az egészséges mértékét a „több” önbecsülésnek, hiszen szinte másról sem szól az életünk, mint hogy megfeleljünk másoknak, miközben a legfontosabb az volna, hogy a saját értékeink mentén legyen egy stabil önértékelésünk és ne tegyük ennek a meglétét függővé a külső hatásoktól, reakcióktól.

 

4. Legyen több időnk magunkra!

 Itt nem csak arra kell gondolni, hogy a külsőnkre és annak gondozására mennyi időt fordítunk. Ugyanolyan fontos, vagy talán még fontosabb a belsőnk ápolása és gondozása. Enélkül a megéléseink és tapasztalataink csak úgy lógnak a levegőben ahelyett, hogy az épülésünket szolgálnák.

 Elmélyülni a gondolatainkban vagy éppen mindet elengedve, fejünket kiürítve meditálni ugyanolyan fontos részei az önmagunkkal törődésnek, mint egy jógaóra vagy egy reggeli futás a parkban.

 És ha ezek megvannak, és segítségükkel jól érezzük magunkat a bőrünkben, az áhított társ sem fog sokat váratni magára.

 

5. Legyenek szabadidőprogramjaink!

 A hétköznapokból való kikapcsolódás fontossága talán evidensnek tűnik, de ehhez még hozzátehető, hogy lehetőséget teremthet az ismerkedésre és arra, hogy leendő párunkat esetleg egy hétvégi túra vagy városi séta közben találjuk meg.

 

6. Legyenek terveink és jövőképünk!

 Ha nem is tervezzük meg hétről hétre pontosan, de jó, ha előre megfogalmazzuk magunknak, hogy milyen elképzelésünk van a jövőről és ehhez hogyan tud kapcsolódni a társ.

 Megspórolhatjuk a felesleges köröket is, amikor az ismerkedés egy komolyabb szakaszába ér, hiszen ha nagyon más a két ember elképzelése a (közös) jövőről, vagy egyikük egyáltalán nem is gondolkodik ilyenben, csak jól akarja magát érezni, mindig az éppen aktuális partnerrel, akkor nem sok értelme van belebonyolódni a kapcsolatba, mert az elköteleződni jobban szándékozó fél biztosan sérülni fog.

 

7. Találjunk minél több jót magunk körül és mosolyogjunk többet!

 Az életvidám emberek mindig sokkal vonzóbbak a többiek számára és nagyobb a valószínűsége annak is, hogy hasonlóan életvidám társat fognak magukhoz vonzani.

 Az önsajnálatban és melankóliában elmerülve csak olyan társunk érkezhet, aki a megmentő szerepében tetszelegve elvonja a figyelmünket arról, hogy magunkkal volna dolgunk elsősorban és először. Vannak ugyanis élethelyzetek és létállapotok, amikkel mindenkinek magának kellene megküzdenie, nem mankónak használva a másik embert.

 Utána pedig egészségesebben, magabiztosabban és kiegyensúlyozottabban állni készen egy (új) kapcsolatra.

 

8. Tegyünk jót másokkal!

 Ez a dolog önmagában is hasznos és jó, de ha végiggondoljuk az egyéb hozadékait is, biztosan állíthatjuk, hogy minden hétköznapi jó cselekedet az épülésünket, az erkölcsi értékeink elmélyülését és az emberségünket szolgálja.

 

9. Tanuljunk új dolgokat!

 Bármit, akármit. Éltessük a kíváncsiságunkat, legyünk nyitottak új dolgokra, új hobbikra, új tudásra és használjuk azokat a saját jóllétünk érdekében. Ha majd partner is csatlakozik hozzánk, megduplázódhatnak a lehetőségek. A közös érdeklődési kör nagyon jó, de az is jó, ha a pár két tagja újabbakat mutat egymásnak és kölcsönösen érdeklődnek a másik iránt ilyen szempontból is.

 

10. Ha még nem tetted, regisztrálj egy profilt nálunk és ismerkedj, hogy megtaláld a párod!

 

Boldog új évet mindenkinek!

 

Ladies&Gentlemen online társkereső

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei