Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / 5 vonzó tulajdonság, ami nem külsőségeken alapul

5 vonzó tulajdonság, ami nem külsőségeken alapul

Az internetes társkeresés elterjedésével megváltoztak az ismerkedési szokások is. Amennyiben komoly szándékú az ismerkedés, a személyes találkozás előtt jó néhány e-mailt vagy chat üzenetet válthat a két fél, ahol más tulajdonságokra is fény derülhet és egyáltalán nem csak a külsőségeken van a hangsúly.

Az igazi sikerhez sem elegendő pár jól megválasztott műtermi fotó, hiszen a beszélgetések, üzenetváltások alkalmával olyan tulajdonságainkkal kelthetjük fel a másik fél érdeklődését, amelyek a belső értékeinket és erényeinket domboríthatják ki.

 

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Nézzük, hogy mik lehetnek ezek.

 

1. Az intelligencia

 Nem arról szól ez, hogy állandóan a műveltségünket vagy akár a végzettségeinket igazoló papírokat mutogassuk a partnernek, inkább arról, hogy kellően nyitottak legyünk szinte bármilyen beszédtémára és legyen saját véleményünk és gondolataink a világ dolgairól.

 Könyvekről, minket érdeklő dolgokról, érdekes helyszínekről és történésekről mindig jó beszélgetni, és ha ezekben sok közös pontot találunk, akkor sosem fogunk kifogyni a közös témákból sem. Ez biztosan vonzó lehetőség a partner számára, ha komoly párkapcsolatot keres.

 

2. A humor

 Az irónia, az önirónia és a jó humorérzék olyan tulajdonságok, amelyek megnyerőek lehetnek minden egészséges ember számára. Egy olyan nő, akivel a közös beszédtémákon túl közös „nevetnivalót” is talál egy férfi, könnyen lehet, hogy az igazi lesz a számára.

 Arról nem is beszélve, hogy humorérzékkel sokkal könnyebben találhatunk megoldásokat a legnehezebbnek tűnő élethelyzetre is.

 

3. Az önbizalom

 Együtt jár azzal a dologgal, amit sokszor nevezünk kisugárzásnak. Ez az, amikor valaki jól érzi magát a saját bőrében és ez már messziről látszik rajta. Optimistább, vidámabb és könnyebben fog tudni ismerkedni is, aki tele van önbizalommal.

 

4. A kommunikációs képességek

 Az intelligencia lehet az egyik lapja ennek a tulajdonságnak, illetve képességnek, amely sok esetben már az első randin kiderülhet, hogy van-e vagy nincs.

 A folyamatos, kötetlen és oldott hangulatú beszélgetés abba az irányba terelheti a randevún résztvevőket, hogy legyen folytatás. Egy őszinte beszélgetésben megnyilvánul és kifejezésre jut a személyiség, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy a későbbiekben kialakuló vonzalomnak komoly alapjai legyenek.

 

5. A bizalom megteremtésének képessége

 Belső nyugalom, kiegyensúlyozottság, magabiztosság. Karizmatikus személyiségjegyek, melyek mindenki számára vonzóvá tesznek egy másik embert.

 A magabiztosság közvetítésének képessége és az optimizmus természetes módon kapcsolódik az öntudatossághoz. Pozitív gondolatokat nem lehet színlelni, ez vagy a sajátja valakinek és a legmélyebb bensőből fakad, vagy pedig egyáltalán nincs is.

 

 

 Nem tagadhatjuk, hogy egy ember általában olyan fizikai tényezők alapján tart vonzónak egy másik embert, mint a külső megjelenés, az illat vagy a hangszín. Ez a három tényező azonban nagyban függ az egyén ízlésétől, és a legkifogástalanabb megjelenés sem számít annyira, ha a fent felsorolt öt tényező közül valamelyik nem teljesül.

 

Ne legyenek hát gátlásaid a megjelenéseddel kapcsolatban, hiszen annál sokkal fontosabb, hogy elfogadd önmagad és értékeld magadban, hogy intelligens, humoros vagy és ki tudod fejezni magadat és az érzéseidet. Ha elfogadod önmagad és tisztában vagy azzal, hogy leendő társad is ezeket a tulajdonságokat látja majd benned, nem kell aggódnod.

 

Ezenkívül ami biztos, hogy a többi társkereső nő és férfi sem tökéletes!

 

Regisztrálj hát egy profilt és találj társra a segítségünkkel!

Várunk szeretettel!

 

Ladies&Gentlemen online társkereső

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei