Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Az 5 legvonzóbb tulajdonság a profilodban

Az 5 legvonzóbb tulajdonság a profilodban

Korábban már ejtettünk szót arról, hogy hogyan érdemes létrehozni egy profi adatlapot és arról is, hogy milyen fényképeket válasszunk, ha azt szeretnénk, hogy az ismerkedési szándékunknak konkrét eredményei is legyenek.

A társkereső oldalak használói körében végzett közvélemény kutatás viszont azt mutatja, hogy nem elegendő pár jól megválasztott profilkép, az is lényeges, hogy mit írunk a bemutatkozásban magunkról.

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Elsősorban persze érdemes őszintének lenni. Ennek a témának már külön bejegyzést is szenteltünk, mert olyan fontosnak érezzük.

Rendben, ez érthető, de túl az őszinteségen, mégis mik azok a tulajdonságok, amiket tényleges meglétük esetén érdemes felsorolni és megmutatni magunkról egy társkereső oldalon a profilunkban, mert vonzóak lehetnek a potenciális partnerek számára?

Ezek a bizonyos tulajdonságok nem csak azért fontosak, mert imponálóak lehetnek, hanem azért is, mert arról árulkodnak, hogy számunkra mi az, amit fontosnak tartunk és gondolunk magunkról elmondani.

 

1. Jó fizikumú/sportos/fitt

Talán erről nem kell különösebben sokat értekezni, hogy megértsük, miért vonzóbb egy jó fizikumú vagy legalábbis magát fittnek tartó férfi egy olyan társánál, aki maximum a söröskorsók emelgetéséig jut a sportolásban.

 

2. Figyelmes

A hölgyek mindig értékelik, ha ezzel a tulajdonsággal találkoznak. Persze nem árt tényleg figyelmesnek lenni egy kapcsolatban a másikkal, van értelme, ha hosszú távon gondolkodunk.

 

3. Spontán

A spontaneitás romantikus, még akkor is, ha tudatosan alkalmazza valaki. Aki spontán, az vagány és bevállalós, valamint állandóan jár az agya, amiből jobbnál jobb ötletek pattannak ki és ez nagyon vonzó lehet.

 

4. Társaságkedvelő

Ez a tulajdonság talán azért került bele a felsorolásba (amit egyébként a ténylegesen elvégzett közvélemény kutatás alapján állítottunk össze), mert a magának való, mizantróp ember ellentéte lehet, és mint ilyen, tényleg vonzóbb lehetőség.

 

5. Optimista

Ki szeretne egy pesszimista társat maga mellé? Elég ritka az olyan ember. Tehát ez is egy vonzó tulajdonság, ha valaki felvállaltan optimista.

 

Tudod, hogy melyik tulajdonság igaz rád a fentiek közül, amit bele is írnál a saját jellemzésedbe? :)

 

Ne késlekedj, regisztrálj egy profilt, vagy egészítsd ki a már meglévőt!

 

Szeretettel várunk!

 

Ladies&Gentlemen online társkereső

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei