Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Sosem késő, avagy találj párra 30 év felett is bátran

Sosem késő, avagy találj párra 30 év felett is bátran

Annyiszor hallhattuk már a környezetünkben és talán tapasztaljuk is, hogy a legtöbb ember nem hisz a szerelemben, a boldog párkapcsolat lehetőségében és abban, hogy mindezek jóval a 20-as, 30-as éveink elmúlása után is megérkezhetnek az életünkbe.

Ezúton szeretnénk most az ő hiedelmeikre rácáfolni.

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

A napokban bemutattak egy 87 éves néninek, aki 5 éve egy idősek otthonában él, és valószínűleg már régen letett arról, hogy bármiféle érzelmi kapcsolata legyen egy férfival, a saját fián és az unokáján kívül. Pontosabban fogalmazva talán álmában sem gondolt arra, hogy rátalálhat a szerelem még egyszer, akár ebben a korában, ilyen körülmények között is. De a való élet elég gyakran tartogat meglepetéseket az embereknek, azzal szembesítve őket, hogy nincs lehetetlen és a boldogság sokszor a legváratlanabb időben és helyzetekben tud ránk „lecsapni”. Így történhetett meg az, hogy a már emlegetett idősek otthonába két hete érkezett egy 84 éves bácsi és az ő megérkezésével a néni kivirult. Azóta mindketten örülnek minden új napnak, amikor egymás társaságát élvezhetik, nem beszélve arról, hogy az érzelmeik jó hatással vannak a kedélyállapotukra, ami pozitívan hat az egészségükre is.

 

Tényleg sosem késő, merni kell, akarni kell ismerkedni és párra találni.

 

  • És hogy mi a tanulság ebből a fiatalabb, társkeresésben még sokkal aktívabb korosztály számára, akik viszont már túl vannak a családalapításon, egy vagy több váláson és csalódáson? Több is van...
  • A kor előrehaladtával csak a közös célok változnak, illetve mások lesznek a prioritások, de a szeretetteljes párkapcsolat és kifejezésmódjai egymás felé ugyanolyan fontosak maradnak.
  • Nem érdemes ideálokban gondolkodni és előre eldönteni, hogy milyen férfiba vagy nőbe tudnánk beleszeretni. Sokszor az egész csak egy pillanat műve.
  • Csak belép az a valaki az ajtón, és már nem azt fogjuk látni, hogy van egy kis pocakja vagy hogy nem kék a szeme, hanem azt fogjuk érezni, hogy valamiért szeretnénk a közelében maradni...
  • Görcsösen akarni valamit vagy valakit nem jó érzés. Érdemes visszatalálni ahhoz a (jó esetben) valamikor volt önmagunkhoz, amikor egy másik emberhez való kapcsolódás igérete boldog várakozással töltött el és nem szorongó érzéseket okozott.
  • Minél kevesebb dolog van, amivel kapcsolatban olyan érzésünk lehet, hogy ez egy letudni való „kötelező kör”, annál inkább lehetséges egy boldog párkapcsolat, amiben a felek egymásra tudnak figyelni, úgy igazán.

 

Innentől már csak egy kérdés maradt. Mire vársz még? Már ma is megtalálhatod, akit keresel...

 

Szeretettel várunk!

 

Ladies&Gentlemen

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei