Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Az együttmaradás 10 titka

Az együttmaradás 10 titka

 Ha hosszú távú kapcsolatban gondolkodsz, nem árt már az ismerkedés fázisában letisztázni – legalább magadban – pár gondolatot arról, hogy mi is az, ami együtt tarthat két embert egy párkapcsolatban és hogyan ismerheted fel, ha ezek nincsenek meg a tiédben.

 Sokat tehetsz azért is, hogy párválasztásod sikeres legyen, ahogy erről már korábban írtunk. Mostani írásunkban részletesen kifejtjük, hogy mi az együttmaradás tíz titka.

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

1. Hasonló értékrend

 Ez egy nagyon szerteágazó terület. Érthetjük alatta a gyereknevelési elveket, a családhoz való viszonyulást, a pénzhez, a munkához és a tanuláshoz való hozzáállást, a szexualitással kapcsolatos meggyőződéseket, illetve még akár a vágyakat is.

 Minél inkább hasonlóan gondolkodtok ezekről a pároddal, annál valószínűbb, hogy a későbbiekben sem lesz az értékrendetekből, illetve annak különbözőségeiből fakadóan nézeteltérés és feszültség, ami a kapcsolatotok végét jelentené.

2. Hasonló meggyőződés(ek)

 Vallási, spirituális, morális, erkölcsi, etikai, kulturális és politikai kérdésekben 100%-osan biztosan nem fogtok egyetérteni, de ha már van valami közös pont ezekben a meggyőződésekben, illetve látható, hogy a témáról intelligensen, egymás véleményét elfogadva tudtok eszmét cserélni, az már egy nagyszerű dolog.

3. Hasonló érdeklődések és szokások

 Sok kérdés merülhet fel egy kapcsolatban a mindennapi életben, amik döntéseket igényelnek és jó esetben a pár két tagja együtt hozza meg ezeket a döntéseket.

 Hová szeretnének nyaralni menni vagy ha egy nagyobb összeg elköltéséről van szó, inkább utazni fognak-e vagy vesznek-e egy új tévét? Korán kelnek a hétvégén és elmennek kirándulni vagy alszanak sokáig? Számtalan ilyen helyzet adódik nap mint nap. A közös döntésekhez akkor vezet könnyebb út, ha hasonló érdeklődésű és hasonló szokásokkal rendelkező párról van szó.

4. Egymáshoz idomulás

 Az előző pont kiegészítése. A kapcsolat épülését szolgálja ugyanis az a jelenség, ami egyébként jól működő pároknál külső szemlélő számára is könnyedén észrevehető, hogy olyannyira tudnak egymáshoz idomulni, hogy át is vesznek egymástól néhány szokást vagy érdeklődési kört, esetleg szófordulatot vagy hóbortot.

 Ez jó esetben egyáltalán nem azt jelenti, hogy bárki is elvesztené a saját egyéniségét a kapcsolatban, inkább azt, hogy az egymás elfogadásának egy olyan szintjére léptek, ahol a másikhoz így is közel tudnak kerülni.

5. Egymás támogatása

 Ha egy pár esetén az egyik félnél új munka, állás, hobbi vagy baráti kapcsolat lehetősége merül fel, az mindig változást hoz a kapcsolatba is. A másik félnek ez félelmetes lehet, de csak akkor működhet jól a kapcsolat hosszú távon, ha ezeket a helyzeteket egymás kölcsönös támogatásával és a szabad döntések meghagyásának lehetőségével tudják megoldani.

6. Szerelem – szeretet

 Lehetséges, hogy ennek kellett volna lennie az első pontnak. Ennek a megléte nélkül nincs értelme beszélni az összes többiről sem...

7. Az érzelmek megosztása

 Az előző pont kiegészítése, hiszen hiába a meglévő érzelmek, ha azokat a felek képtelenek megosztani a másikkal. Ehhez az őszinte kommunikáció elengedhetetlen feltétel és nem árt ismerni a másik szeretetnyelvét sem, mert azon kommunikálva sokkal kevesebb nézeteltérés és feszültség várható a kapcsolatban.

8. Jó szex

 A szexualitásunk megélése fontos, de a tartós kapcsolat titka inkább az, hogy a szexualitás mellett az intim együttlét más minőségei is ugyanúgy megférjenek. Kell lennie olyan érintéseknek, simogatásoknak és olyan pillantásoknak is, amelyeknek nem kizárólag a testi együttlét van a fókuszában, hanem annál sokkal mélyebb és összetettebb kapcsolódás irányába mutatnak.

9. Figyelem

 Vannak nézetek, melyek szerint nem a szeretet a legfontosabb, hanem a figyelem. Véleményünk szerint valahol inkább ott van az igazság, hogy mindkettő egyformán fontos.

 A figyelem pedig nem csak azt jelenti, hogy odafigyelek a másikra, hanem azt is, hogy irányítom a figyelmemet és sokkal inkább észreveszem a pozitív dolgokat és a másik képességeit, erényeit és „jó oldalát”, mint a negatívumokat, ezzel erősítve tovább őt és magamat is.

10. Gazdasági társulás

 Sosem szabad elfelejteni, hogy egy jó párkapcsolat egyben jó gazdasági kapcsolat is. Ebből a szempontból is fontos, hogy mindkét fél igyekezzen beletenni a maximumot és ne a másiktól várja, hogy ő majd megoldja a helyzeteket. Ráadásul ebben az esetben is igaz, hogy a kettő sokkal több, mint az egy.

 A közös teherviselés, az anyagi természetű gondok közös, tervszerű megoldása egy jó párkapcsolatban természetesen működő dolgok, érdemes tenni érte.

 

 Igazi társra találni nem egyszerű feladat, megtartani a kapcsolatot pedig még összetettebb odafigyelést és áldozatokat kíván mindkét fél részéről, de higgyétek el, megéri!

 Mi ebben hiszünk. Várunk szeretettel oldalunkon. Regisztrálj egy profilt, tölts fel pár jó képet magadról és kezdd el az ismerkedést még ma! Valaki Rád vár!

 

Ladies&Gentlemen

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei