Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Barátkozz meg a rebarbarával!

Barátkozz meg a rebarbarával!

Desszert nyeles levelek

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Csupa ellentmondás ez a sóskafélék családjába tartozó növény. Nem is a levelét vagy a termését, még csak nem a gyökerét használjuk fel, hanem a nyelét. A levél nyelét.

 

Egyszerre édes és savanyú. Piros és zöld. Szerintem ha rá kellene bökni egy kiskertben, hogy mi kerüljön a sütibe, szinte biztos, hogy a rebarbara lenne az utolsó, amire ráböknék.

 

Pedig fantasztikus kompót és sütitöltelék készíthető belőle. Reszelve, párolva, fahéjjal megkavarva akár az almával is összetéveszthető. Különleges meglepetés lehet az első közös konyhai randira. 

 

Élettani hatásai is számottevőek: vitaminjai közül említést érdemel a niacin (B3), a pantoténsav (B5), a karotin, a folsav (B9), a C-, a B1-, a B6-, az A-, a K- és az E-vitamin. Értékes ásványi anyagai még a kalcium, a kálium, a cink, a vas, a mangán valamint a magnézium. 

 

Fotó: Pixabay

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei