Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Hogyan legyünk sikeresek a párválasztásban?

Hogyan legyünk sikeresek a párválasztásban?

Két mondás is van, amit akár vonatkoztathatunk a párkapcsolatokra is. Az egyik az „ellentétek vonzzák egymást” a másik pedig a „hasonló a hasonlót vonzza” mondat.

Biztosan mindkettőt hallottátok már különböző szövegösszefüggésekben, és talán azon is elgondolkodtatok, hogy akkor most melyik is az igaz a kettő közül, merthogy nagyjából két egymásnak teljesen ellentmondó állításról van szó.

 

Mai cikkünkben ezt a dilemmát járjuk körbe.

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Az első és legfontosabb dolog, amit le kell szögeznünk, hogy jelen esetben különbséget teszünk az isteni véletlen vezérelte, spontán és kölcsönös szerelembe esés esete, valamint a saját igényeiket, természetüket, tulajdonságaikat, szokásaikat és hiányosságaikat tudatosan feltáró és ezeket a felismeréseket a társkeresésben is figyelembe vevő egyedülálló személyek esete között.

 

Az előbbi egy szerencsés és tudat alatti választás eredményeképpen hozhatja ugyanazt a pozitív eredményt, amit az utóbbi. Vagyis sikeres pártalálást és kapcsolatot a felek kölcsönös megelégedésére, közös célokkal, közös élmények szándékát és lehetőségét, valamint a súrlódások és ellentétek olyan mértékét, amely még nem mérgezi a kapcsolatot, hanem inkább további fejlődésre, (együtt) gondolkodásra és kompromisszumok keresésére késztet.

 

Adott tehát két ember, akik a „másik felüket” keresik, és még nem estek szerelembe egymással. Vannak hobbijaik, alvási és ébredési szokásaik, kedvenc ételeik és italaik, világnézetük, esetleg vallásuk, és még számtalan olyan hozzájuk tartozó dolog, ami meghatározza egész lényüket és ezáltal azt is, hogy mikor, milyen helyzetekben érzik jól magukat.

 

Akinek nehezére esik elhagynia a saját komfortzónáját egy másik ember miatt és hosszú távú kapcsolatban gondolkodik, nem csak kalandozni szeretne, annak az önmagához hasonló pár választását javasoljuk. Ellenkező esetben életének minden területe egy harctérhez válhat hasonlóvá, amely történés biztosan nem a pozitív irányba téríti majd el az illető saját életéről megfogalmazott gondolatait.

 

Egy korán kelő hölgy egy éjjeli bagoly férfival, egy aktívan sportoló valaki egy fotelból sportot nézővel, vagy egy mániákus rendrakó egy a dolgait kicsit lazábban kezelő személlyel csak abban az esetben lehet hosszabb távon is jó (pár)kapcsolatban, ha fokozatosan alkalmazkodnak egymáshoz, és a közös élet, mint cél erősebbnek bizonyul, mint az az igény, hogy változatlanul maradjanak.

 

Hogy ezek a dolgok mennyire „látszanak” az elején? És mit tehetünk azért, hogy észrevegyük és megtaláljuk a hozzánk valót?

 

1. Érdemes odafigyelni magunkra és a másikra. Beszéd, gesztusok, cselekedetek és ezek együtt mind számítanak.

 

2. Jó, őszinte és tartalmas bemutatkozó profilt kell készíteni a társkereső oldalra és a személyes megismerkedés után is tartani magunkat az őszinte kommunikációhoz. (Erre korábban írtunk már javaslatokat ebben és ebben a cikkben.)

 

3. Meg kell fogalmaznunk magunkban, hogy milyenek vagyunk és hogy mit is keresünk a másik emberben. (Erről a témáról itt írtunk, olvassátok el újra, érdemes.)

 

4. A kölcsönös vonzalom nem múlhat kizárólag azon, hogy találunk-e a másikban olyan tulajdonságot, ami valamiért nem tetszik. Valószínűleg mindig fogunk találni ilyet, de ne erre koncentráljunk. Vegyük észre a közös pontokat és hagyjuk magunkat elvarázsolni a másik által.

 

5. Megnyílni és megengedni valakinek, hogy közel kerüljön hozzánk korántsem veszélytelen vállalkozás. Annak aki csalódott már egy másik emberben, volt elhagyott fél vagy akár gyerekkora óta hordozza a szeretettel kapcsolatos vegyes érzelmeit, talán ez a rész a legnehezebb. Ennek ellenére javasoljuk mindenkinek, hogy tegye meg az első lépéseket, aztán a többi majd jön magától.

 

Ennek a folyamatnak az elindításában szeretnénk aktív szerepet vállalni. Segíteni, hogy minél többen megtalálják a szerelem érzését és a társukat, akivel ezt gyakorolhatják.

És hogy miért tesszük mindezt? Mert rendületlenül hiszünk a párkapcsolatokban, azok felemelő és megtartó erejében, a szerelemben és a boldogságban.

 

Kedves Társkereső Barátunk!

 

Sok sikert kívánunk neked a pártalálásban! Csatlakozz Te is hozzánk és regisztrálj egy profilt az oldalon!

 

Várunk szeretettel.

Ladies & Gentlemen

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei