Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Miért keresünk társat?

Miért keresünk társat?

A mai kor emberének nem csak a technológiák hatalmas léptekkel történő fejlődéséhez, az éghajlati változásokhoz és a társadalmi szerepek átalakulásához szükséges alkalmazkodnia, ha életben szeretne maradni, hanem fontos tényező lehet az is, hogy megfelelő „válaszokat” tud-e adni az élete azon kérdéseire, amik a társas kapcsolataira vonatkoznak.

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Ez a jelenkor evolúciója.

 

Szerencsés esetben az embernek (legyen az akár nő vagy férfi) a család, a barátok és a hozzá legközelebb álló társa alkotják azt a kapcsolati hálót, amely „fenntarthatja”, nem hagyja „lezuhanni” a mindennapok taposómalmában és a komoly krízishelyzetekben sem. Ahol a kapcsolati háló „lyukas”, ott bizony hiányt élhetünk meg.

Az emberi alkalmazkodóképesség persze rendkívüli. Ezért is lehetséges az, hogy sokan élnek egyedül teljes és boldog (vagy annak látszó) életet komolyabb párkapcsolat nélkül.

A kapcsolati háló többi része ilyenkor fokozottan „működik”. Jó esetben a család és a barátok pótolhatják a hiányt. Ezenkívül sokan (általában hölgyek) vásárolnak ilyen élethelyzetben kiskutyát maguknak vagy előfordul, hogy az összes pénzüket állandóan utazásra és mindenféle kalandozásra költik, csak ne kelljen otthon lenni a négy fal között, egyedül...

Minél hosszabb időt tölt el valaki állandó társ nélkül, annál inkább alkalmazkodik ehhez a helyzethez és annál inkább meg tudja magyarázni magának és a környezetének, hogy miért és milyen jó egyedül élni.

Unalomig ismerjük már az érveket. Az „így azt csinálok, ami nekem tetszik, senkihez nem kell alkalmazkodnom” szövegtől a „csak amagamért vagyok felelős” mondaton át a „nekem teljesen jó így”-ig széles a repertoár. El tudjuk képzelni, hogy van, akinél tényleg így van ez, és tényleg működik, de nekünk, mint társkereső oldalnak ők nem is annyira érdekesek.

Mi a többiekkel szeretnénk foglalkozni és hozzájuk szeretnénk szólni. Azokhoz a nőkhöz és férfiakhoz szeretnénk szólni, akik nem egyedül képzelik el az elkövetkező életszakaszukat. A jövőjükről úgy gondolkoznak, hogy mellettük áll egy társ, akire mindenben számíthatnak és vállt vállnak vetve könnyebben megbírkózhatnak az élet kihívásaival, mint ahogy az mondjuk egyedül sikerülne. Persze mindezt érzelmi alapokon nyugtatva de felelős és tudatos döntés alapján teszik, nem ész nélkül. :)

 

Tehát miért is keres társat az ember?

 

Erre a kérdésre továbbra sincs adekvát válaszunk, de valahol a fenti okfejtés mentén lehet keresni az igazságot.

Egy társsal, egy igazi partnerrel az örömeink megsokszorozódnak, a nehézségeink megoszlanak vagy akár meg is szűnnek, az egyedüllét pedig választott állapot lehet, ha éppen arra vágyunk egy kicsit, és nem pedig állandósult helyzet, amiből nem látjuk a kiutat.

Egy ilyen kapcsolatban szeretet és nyugalom veszi körül a résztvevőket, akik egymás iránti érzelmeiket nem egótól vezérelt szócsatákban, hanem szenvedélyes szeretkezésekben és tartalmas beszélgetésekben élik meg, közben egymást emelve és inspirálva.

Ennek a folyamatnak az elindításában szeretnénk aktív szerepet vállalni. Segíteni, hogy minél többen megtalálják a szerelem érzését és a társukat, akivel ezt gyakorolhatják.

És hogy miért tesszük mindezt? Mert rendületlenül hiszünk a párkapcsolatokban, azok felemelő és megtartó erejében, a szerelemben és a boldogságban.

 

Kedves Társkereső Barátunk!

 

Sok sikert kívánunk neked a pártalálásban! Csatlakozz Te is hozzánk és regisztrálj egy profilt az oldalon!

 

Várunk szeretettel.

 

Ladies & Gentlemen

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei