Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / A vonzás törvénye!

A vonzás törvénye!

A legutóbbi bejegyzés, amiben a tudatos társkeresés szempontjairól írtam, arra ihletett, hogy megkérdezzem a témáról egy fiú barátomat, hogyan látja ő ezt a kérdést.

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

- Van-e értelme tudatosan keresni a párunkat?

- El lehet-e dönteni még a megismerkedés előtt, hogy mik azok a dolgok, amik nélkül nem lehetünk boldogak?

- Aki már sokszor csalódott, lehetséges egyáltalán, hogy újra szerelmes legyen, ha nem is első látásra, de engedve az érzéseit szabadon áramlani és félelmek nélkül kítárva valakinek a szívét?

 

Nem tettem fel ennyi kérdést, csak egyet. Azt kérdeztem a barátomtól, hogy mit és kit keresett, aminek az lett az eredménye, hogy végül rátalált a boldogságra (avagy az őrá).

Pár mondatban elmondta a gondolatait és ezekben végül megválaszolta az összes többi kérdésemet is. Az derült ki a számomra, hogy nem mindenki keres tudatosan, de a „megérkezés” érzése bárkit ráébreszthet arra, hogy tudat alatt mire is vágyott, mert amint ez az érzés jelentkezik, már meg tudja fogalmazni, hogy mi volt az.

 

„Nem igazán kerestem semmit, egyszerűen csak szerettem.

Aztán, miután "megérkeztem", rájöttem hogy mégiscsak kerestem, csak valószínűleg tudat alatt. Kerestem a tartást, a hitet, a feltétel nélküli szeretetet, de a bolondságot is, a humort, a szexmániást...

Azt a Nőt aki hasonlóképpen érez, mint én. Mióta együtt vagyunk, mindketten látjuk egymás hibáit. Javítjuk és fejlesztjük egymást és hálásak vagyunk a másik puszta létezéséért is. A harmóniáért és a biztonságért, amit ezáltal kaptam, még inkább hálás vagyok.

Ha egy mondatban meg kellene fogalmaznom, hogy miért jó, ha van az embernek hozzáillő társa, azt mondanám, hogy így (egyszerűen) értelme lesz az életnek.”

 

Leírva ez nagyon egyszerűnek tűnik, de korántsem az. Sok lemondást, áldozatot és kompromisszumot kíván egy kapcsolat működtetése mindkét fél részéről, és csak akkor lehetséges ez, ha a felek belátják, hogy a szerelem és a párkapcsolat – ideális esetben - nem két egó harca, hanem két lélek összekapcsolódása.

 

Nem elég az elhatározás, nem elég az, hogy a felek szeretik egymást. Folyamatos kommunikáció, nyitott hozzáállás, félelmektől mentes (vagy legalábbis mentesíthető) személy(iség)ek és közös szándék biztosan szükségesek hozzá.

 

És hogy mi szükséges még? Az első lépés mindenképp. Hogy merj és akarj is ismerkedni, valamint hogy ne veszítsd el a hitedet és a reményedet abban, hogy rá fogsz találni a párodra és abban, hogy mindezeket megélheted vele.

 

Tedd meg az első lépést még ma! Regisztrálj nálunk és találd meg a társadat! Szeretettel várunk!

 

Ladies & Gentlemen

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei