Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Hangtállal hangolj a randira

Hangtállal hangolj a randira

Amikor zenél a tál

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Nem viccelek. Ez most komoly dolog, ha arra gondolok, egy új ismeretség, egy kapcsolat felvétele mennyi feszültséggel jár.

 

Nincs olyan ember (pláne nő), aki randira készülve ne omolna össze minimum háromszor a tükör, a gardrób előtt. Mert annyira nehéz felkészülni egy esetleges elutasításra. Hogy mégse én, hogy majd más kell neki. 

Ez pedig nem a külsőröl szól, hanem a belső elfogadásról. A túl nagy "zizgés" azonban hatással van a másik félre, ha a félelem, a szorongás, a "nem én kellek" kínzó kétsége ott vibrál a bőrünkön, a másik önkéntelenül is hátrál egy lépést.

 

Hogyan segíthet a hangtál?

Enrgetizál, kiegyensúlyoz, erősít, harmóniába simogat. Egy hangtál - terápia felér egy önbizalom tréninggel, elkergeti a feszültséget, megnyugtatja a háborgó lelket, segít reálisan felmérni a helyzetet.

 

Próbáld ki te is.

 

Fotó: Pixabay.com

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei