Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Az internetes társkeresés és az őszinteség

Az internetes társkeresés és az őszinteség

Már az elején érdemes leszögezni, hogy ebben a cikkben a komoly kapcsolat reményében történő társkeresésről van szó és nem trófeagyűjtögetésről vagy a hobbiból ismerkedésről és randizásról egó simogatási céllal. Az ilyen fajta társkeresés esetében a felek legtöbbször nincsenek tekintettel a másik érzéseire, érzelmeire és nem gondolnak arra, hogy esetleg közös jövőjük legyen.

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Maradjunk tehát annál a felállásnál, amikor egy nő és egy férfi ismerkedik egymással, és ezt a tevékenységet kölcsönös tisztelet, bizalom és érdeklődés övezi. A tisztelet és a bizalom kiépítéséhez alapjaiban járul hozzá az őszinteség mindkét fél részéről, és az érdeklődés is akkor az igazi, ha őszinte, mindenféle kényszer és erőlködés nélkül jön az emberből.

 

Amikor internetes társkeresésre adjuk a fejünket, már az adatlap kitöltésénél felmerül az őszinteség kérdése, és reméljük elmondani sem kell, hogy miért fontos. Nem érdemes hazudni vagy füllenteni, az igazság úgy is kiderül, ha személyes találkozóra kerül a sor vagy akár több időt tölt együtt a reménybeli páros. Ha van gyerekünk, ne tagadjuk le a létezését, illetve testi adottságaink (súly, magasság, stb.) tekintetében sem érdemes hazudni.

 

Az őszinteség később is nagyon fontos. A (leendő) partnerünk nem gondolatolvasó. Fejezzük ki bátran szándékainkat, beszéljünk a vágyainkról és a lehetőségeinkről is teljes őszinteséggel. Ha a partner erre „vevő”, biztosak lehetünk benne, hogy szándékai komolyak. Nincs illúziórombolóbb dolog, mint egy olyan párkapcsolati szituáció, amibe az egyik fél teljes lényét beleteszi, a másik pedig még abban sem biztos, hogy mit is akar tulajdonképpen.

 

Az internetes ismerkedés viszonylag korai szakaszában nem elhanyagolható a kérdés, hogy mit kezdjünk az ígéretesen alakuló kapcsolat mellett a „többiekkel”, akikkel összekacsintottunk vagy levelet váltottunk, esetleg még találkoztunk is, akár többször is, de valahogy éreztük, hogy nem ők az „igazi”. Ebben az esetben is fontos az őszinteség, lehetőleg az összes szereplő felé.

 

Akivel „komolyodunk”, biztosan sejti, hogy a korábbiakban nem ő volt az egyetlen, akivel eljutottunk az ismerkedés korai szakaszába, de biztosan szeretné tudni, illetve jól eshet neki hallani a további szándékainkról, gondolatainkról, érzéseinkről, illetve arról, hogy egyértelműen vele szeretnénk komolyabbra fordítani a kapcsolatunkat és nem mással.

 

Persze ez nem azt jelenti, hogy kibeszéljük az összes többi kalandunkat és nem is azt, hogy egyből házassági ajánlatot teszünk vagy várunk el. Sokan úgy gondolkodnak erről, hogy majd úgy lesz, ahogy lesz, ami szintén egy választható út, de nem árt legalább magunkban letisztázni, hogy milyen képünk alakul a (közös) jövőről, és ha annak itt az ideje, ezt a társunkkal is érdemes megosztani és tisztázni.

 

Biztosan nyomatékot adhat a szándékainknak a társkereső oldalon regisztrált profilunk felfüggesztése vagy akár törlése is, ha már úgy érezzük, hogy valaki mellett komolyabban elköteleződtünk. Akivel pedig nem szeretnénk tovább folytatni az ismerkedést, nem szeretnénk találkozni vele (többet) és egyáltalán nem gondoljuk úgy, hogy komolyabb kapcsolatot létesíthetünk, annak mondjuk el (írjuk meg) ezt mielőbb őszintén, hiszen semmi értelme hiú ábrándokba ringatni az illetőt, miközben már döntöttünk egy másik partner mellett, akivel szemben szintén nem tisztességes magatartás amikor „több vasat tartunk a tűzbe”.

 

Talán nem is olyan nehéz dolog az őszinteség. Legjobb, ha magunkkal kezdjük, akár mielőtt regisztrálunk egy társkereső oldalra. Jó, ha a saját (komoly) szándékainkkal tisztában vagyunk, mielőtt másét firtatnánk.

 

Sikeres társkeresést és pártalálást kívánunk mindenkinek!

 

Kupidó - Ladies & Gentlemen - A sorsfordító pártaláló

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei