Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / 5 hasznos tanács társkeresőknek

5 hasznos tanács társkeresőknek

Igen jó esélyünk van arra, hogy a nagy Ő-vel a világhálón ismerkedjünk meg, hiszen az internetes társkeresés egyre népszerűbb. Sokan tartanak ettől az ismerkedési formától, ennek ellenére az internetes társkeresés működik! Azonban nem árt a sikerhez néhány egyszerű szabályt betartani:

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Legyünk aktívak, nincs vesztenivalónk

 

Ha nem pályázunk meg állásajánlatokat, nem is lesz jobb állásunk! Ugyanez a helyzet a társkereséssel. Ha nem teszünk érte semmit, akkor garantáltan nem fog bekopogni a nagy Ő! Adjuk meg a lehetőséget a boldogságra, semmit nem veszítünk, ha regisztrálunk. Nincs még egy ilyen ismerkedési fórum, mint az online társkereső oldal, ahol ennyi társra vágyó emberrel találkozhatunk egyszerre. Itt megadott szempontok, elvárások alapján szűrhetünk viszonylag jelentős "merítési hálóval". Olyanokkal alakíthatunk ki kapcsolatot, akikkel más módon nagy valószínűséggel soha nem találkoztunk volna. A tér és idő, mint gátló tényezők megszűnnek. Egyes kutatások szerint az interneten létrejött kapcsolatok tartósabbak, mint a hagyományos módon megismerkedő párok esetében és előbb kötnek házasságot az itt megismerkedő párok. (Azért ez egy jó hír!) Az internet az ismerkedéshez segít hozzá, az első randitól kezdve már épp úgy folytatódik, mint a személyes ismerkedés. 

 

Jól megszerkesztett, figyelemfelhívó profil

 

A netes ismerkedés alapja egy jól megírt profil és pár előnyös fotó. Intelligensek, humorosak, műveltek, csinosak vagyunk? De honnan is tudnák ezeket a potenciális jelöltjeink, ha ezt nem hozzuk a tudomásukra? Szánjunk időt a bemutatkozásunk megfogalmazására. A netes ismerkedés lényege, hogy valahogy kitűnjünk a sok ezer hozzánk hasonló “paraméterekkel” rendelkező társkeresők közül Röviden, lényegre törően írjunk magunkról, a terjengős kisregényeket a legtöbb ember unalmasnak tartja és el sem olvassa. A profilunk magunkról ne pedig a végeláthatatlan elvárásainkról szóljon. Természetesen soroljunk fel néhány olyan tulajdonságot, amit leendő partnerünkben keresünk, de ne az őszeset, mert a hosszú "kívánságlista" elriaszthatja az érdeklődőket.

Ami a fotókat illeti: azok a profilképek sikeresebbek, amelyeken a társkeresők a szabadban láthatóak, miközben valamilyen hobbitevékenységet végeznek. Nem érdemes manipulálni a fotókkal, félrevezetnünk senkit, az első randin úgyis kiderül a valóság. Ha nem hasonlítunk a fényképünkre, csak a kudarcaink számát növeljük. Az első randi utáni csalódások legtöbb esetben a nem valós fotókra vezethetők vissza!

 

Ne húzzuk túl sokáig az első találkozást

 

Az online társkereső oldalakon nem az a cél, hogy hónapokig, évekig levelezzünk, így sosem derül ki, hogy mennyire illünk össze. Túl sokáig e-mailezgetni elvesztegetett idő is lehet. Ne felejtsük el: a netes társkeresésnek is a személyes találkozás a végcélja! Pár levélváltást követően törekedjünk a telefonon történő kommunikációra, majd jöhet az első személyes találkozás. Egy rövid találkozót - például egy félórás kávézást - akkor is kibírunk, ha élőben nem tetszik az illető. Ne tervezzünk rögtön ebédet vagy vacsorát, akkor sem, ha nagyon tetszik a másik az alapján, amit eddig megtudtunk róla. Egy esetleges unszimpátia esetén rendkívül kínos, ha végig kell ülni a háromfogásos vacsora elfogyasztását, vagy hirtelen el kell hagyni valamilyen "mondva csinált indokkal" a helyszínt! Menet közben még eldönthetjük, legyen - e „hosszabbítás”.

 

Fő a biztonság!

 

Ha úgy döntünk, szeretnénk élőben is látni a másikat és ez kölcsönös, maradjunk meg a nyilvános helyen történő randizásnál.  Az első személyes találkozás előtt semmiképp ne adjuk ki a másik félnek sem a lakcímünket, sem a munkahelyünk címét és egyéb fontos elérhetőségeinket! Az első randi alkalmával mindenképpen nyilvános helyszínt válasszunk, hiszen semmi garancia nincs arra, hogy a másik fél teljesen igaz képet állított be magáról és valóban az akinek mondja magát. Ideális első randi helyszín lehet egy kávézó, cukrászda.

 

Bátran kezdeményezzünk!

 

Ha megtetszik valakinek a profilja, akkor ne várjuk meg, amíg az illető lovagiasan közeledni kezd hozzánk, hanem írjunk neki! Az online társkereső oldalak a 21. század eszközei, itt senki sem fog meglepődni, ha nő létünkre megszólítunk egy férfit. És ne felejtsük el: Bárhol, bármikor felbukkanhat életünk nagy szerelme, ezért érdemes nyitottnak lenni! Valaki épp rád vár!


 

Molnár Sylwia

Társkereső Akadémia

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei