Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / 6 jel, hogy jól sikerült az első randi

6 jel, hogy jól sikerült az első randi

Izgatottan készülünk az első randira, abban reménykedünk, hogy most végre megtaláljuk az Igazit.  Megtörtént az első randi? Honnan tudod, hogy tetszel-e neki? Fel fog hívni? Jól érezte magát veled? Mik azok a jelek, amikből arra következtethetünk, hogy lesz folytatás?

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Árulkodó testbeszéd

 

A kimondott szavaknál mindennél többet árul el a testbeszéd! A beszélgetés közben érdemes figyelni a partner testbeszédére, különös tekintettel a gesztusaira. Ha azt tapasztalod, hogy a beszélgetés alatt partnered érdeklődően figyel, a szemedbe néz, a témához kapcsolódóan visszakérdez, és időnként néhány szívből jövő mosolyt látni az arcán, nincs ok aggodalomra, tényleg érdeklődik felőled!  Ha a beszélgetés közben a lábfeje feléd mutat, ez az apró jel arról árulkodik, hogy „nem akar kihátrálni a szituációból”.

 

Megtaláltátok a közös hangot

 

Sokat nyom a latba, ha egy hullámhosszon voltatok. Ez azt jelenti, hogy hasonló témákkal foglalkoztok, valamint megközelítőleg egy véleményen vagytok a fontosabb kérdéseket illetően. Természetesen ez még kevés ahhoz, hogy az úgynevezett szikra beinduljon, de a közös hang egyértelműen az alapját képezi a harmonikus, boldog párkapcsolatoknak is.

 

Meddig tartott a rendi? A vártnál tovább?

 

Ismerjük: ha jó társaságban vagyunk, csak úgy repül az idő! Ha fel sem tűnik, milyen gyorsan telik az idő, mert annyira gördülékeny a beszélgetés az első randin, az biztató jel. Ha az első személyes találkozás alkalmával a partner nem az óráját leste, hanem őszinte meglepődéssel vette tudomásul, hogy már több óra eltelt, mióta találkoztatok vagy épp zárni készül a kávézó, nagy eséllyel lesz folytatás.  A hosszabb randi eleve arra enged következtetni, hogy élveztétek egymás társaságát, hiszen ennyi időt csak arra szánunk, akivel jól érezzük magunkat.

 

Programjaidról érdeklődik

 

Ha a partner a hét hátralévő programjaidról érdeklődik, azt jelzi, hogy újabb találkozást tervez. Ha már az este végén arról kérdezget, mikor érsz rá legközelebb, vagy esetleg folyamatosan jövő heti programokra tereli a beszélgetést, biztos, hogy alig várja a második randit.

 

Hogyan búcsúztatok el?

 

Ha hosszan búcsúzkodik, és azt tapasztaltad, hogy nem akar még igazán hazamenni, húzza az időt, belekezd újabb és újabb témába, kedveskedik, akkor az nagyon jó jel. Ilyen esetekben, ha a búcsúzáskor elhangzik, hogy szeretne még látni, hihetsz neki, és valószínűleg a hívására sem kell napokat várnod.

 

Randit követő visszajelzés, SMS

 

Egy jól sikerült randi után számíthatunk egy kedves üzenetre. Ha ez megtörténik szinte biztosra vehetjük, hogy lesz második randi! Természetesen ez nem jelenti azt, ha a személyes találkozást nem követi egy rövid, szöveges üzenet, akkor nekikeseredjünk és már temessük is az ismerkedést. 


 

Molnár Sylwia

Társkereső Akadémia

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei