Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Online társkeresés - Milyen legyen az első levél?

Online társkeresés - Milyen legyen az első levél?

Tankönyvi megoldás nincsen, de néhány szabályt nem árt figyelembe vennünk, amikor nekikezdünk a levél megfogalmazásának.Az első levél célja, hogy jelezzük a másik fél részére, hogy szimpatikus számunkra, az adatlapja felkeltette az érdeklődésünket. Röviden írhatunk pár gondolatot magunkról, főleg a közös érdeklődési területeket, hobbikat említsük meg, ezek az adatlapon jól láthatóak. Szólítsuk meg a másikat a keresztnevén, így sokkal személyesebbnek és udvariasabbnak fog tűnni az első kapcsolatfelvétel.

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Milyen terjedelmű legyen?

 

Az első levél ne legyen túl hosszú, nem kell az egész életünket leírni kisregény formában, de a „csá, ismerkedünk? vagy „szia, szép vagy, küldj még képet”” mondat sem lesz túl népszerű. Mielőtt elküldjük a levelet, nézzük meg, hogy jó keresztnevet írtunk –e (kellemetlen, ha látszódik a Ctrl C - Ctrl V megoldás, és az is látható, hogy hogy hívják az előző kiszemelt jelöltünket), illetve a helyesírás ellenőrzésről sem feledkezzünk meg. A társkeresők nem szívesen válaszolnak arra a levélre, ami tele van ilyen hibákkal. Az első levélben nem kell leírni a teljes szerelmi életünket, csalódásunkat. Első körben óvatosan a humorral, a szerelmes idézetekkel, versikékkel.

 

Nő kezdeményezhet-e?

 

A virtuális világból kilépve általánosságban elmondható, hogy a Férfi szokott kezdeményezni. Sokszor hallom a Férfiaktól, hogy: "A Férfi kezdeményez a Nő pedig választ!" Van benne némi igazság:)

Ha Nőként regisztrálunk ezekre az oldalakra megtehetjük, hogy a regisztrációt követően várunk, ismerkedünk az oldallal, főleg, ha megírtunk egy szimpatikus adatlapot, és feltöltöttünk pár előnyös fotót. A keresést végigfuttatva, ha szimpatikus profillal találkozunk, egy kis trükkel jelét adhatjuk a szimpátiáknak anélkül, hogy nyomulósnak tűnnénk. Innentől a döntés az illető kezében van.

Jó ha tudjuk, hogy ezen az ismerkedési formán az sem kirívó, ha az általunk szimpatikusnak vélt Férfinak írunk egy rövid levelet. Ki-ki a maga vérmérséklete szerint cselekedjen, lényeg, hogy ne érezzük rosszul Magunkat, ha nőként kezdeményezünk!

 

A kudarcok elkerülése végett jó, ha megfogadjuk:

 

Mielőtt billentyűzetet ragadunk, nem árt áttanulmányozni az illető profilját, és vegyük figyelembe az általa megadott elvárásokat. Amennyiben megjelölte, hogy milyen számára az ideális társ, vagy mik a szempontok, kritériumok érdemes tiszteletbe tartani. Ez különösen a Férfiaknak szól! Nemegyszer tapasztalható, hogy a Nő hiába adja meg a korra jellemző kitételeit, az ellenkező nem figyelembe sem veszi (és itt nem 1-2 év eltérésről beszélek, hanem akár 15 évről). Persze ilyenkor ne csodálkozzunk, ha elutasító levél vár a postafiókban. Itt és érvényes: ne a mennyiségre törekedjünk!

 

És egy apró trükk, hogy választ is kapjunk:

 

Írjuk le, hogy szimpatikus amit az adatlapon olvastunk, pár gondolatban kifejthetjük mi keltette fel az érdeklődésünket, megdicsérhetjük a fotókat stb. A tanácsom az, hogy a rövid levelünk végére iktassunk be egy kérdést, annak érdekében, hogy a másik fél könnyebben tudja felvenni a kommunikáció fonalát, illetve ebből látszódik, hogy komolyan érdeklődünk az illető után. Különben is az irányítja a kommunikációt, aki kérdez. Eredményes társkeresést kívánok!

 

Molnár Sylwia

Társkereső Akadémia

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei