Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Milyen fotókat válasszunk az adatlapunkhoz?

Milyen fotókat válasszunk az adatlapunkhoz?

Akár mennyire szépítjük, az online társkeresés legfontosabb eszköze a profilkép. Belső értékek ide vagy oda, az első benyomást mindig a külső alapján alakítjuk ki a másikról. Az online társkeresők a fotót nézik meg először, és csak ezután kezdenek el részletesebben belemélyedni az adatlapok tartalmába. Egy jól megválasztott profilkép fél siker!Nézzük milyen fotókkal sikerül felkeltenünk az ellenkező nem érdeklődését:Jó pár kutatás született már arról, hogy vajon milyen fotó az, ami a leginkább vonzalmat ébreszt az online társkeresésben. A kutatás eredményei alapján a nők a büszke, hatalmat sugárzó férfiakat tartják a legvonzóbbnak. Ezzel szemben a férfiak leginkább azon női fotókra figyelnek fel, melyek vidámságot tükröznek. Vegyük elő a fényképezőgépeket!

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Mennyi az ideális fotó?

 

Az online társkereső oldal nem egyenlő a fényképalbummal, elég 3-4 képet feltölteni. Ennyi viszont legyen, ez mindenképpen növeli az esélyt. Szerepeljen legalább egy olyan kép, mely szabadtérben készült valamilyen kültéri programon, akár a kedvenc hobbink alkalmával. Ez azt sugallja, hogy élvezzük az életet, szeretünk kimozdulni. Ráadásául az életképek mindig szimpatikusabbak, mint a beállított fotók. Ezeken a felvételeken az egész alakra is fény derül, ami sokaknál fontos szempont.


 

Valós, aktuális fotók legyenek

 

Felejtsük el a Photoshoppal való machinálást, illetve különböző retusálási megoldásokat. A fotó lehetőleg ne 10-15 évvel ezelőtti magunkat tükrözze, 10-20 kilóval könnyebben, ráncok nélkül. Szintén nem előnyös a nagy bundában, sífelszerelésben, hatalmas napszemüveggel készült fotó, melyen felismerhetetlenek vagyunk. Vállajuk fel önmagunkat! Az első randi utáni csalódások legtöbb esetben a nem valós fotókra vezethetők vissza!  Egy friss, igényes fotó csodákat művel!

 

Legyen legalább egy közeli fotó

 

Ha nincs a számítógépünkön ilyen, akkor az első cselekedetünk ne az legyen, hogy a fürdőszobába futunk egy tükör előtti selfi elkészítéséhez. Kérjünk meg valakit, hogy készítsen rólunk egy közeli, előnyös fotót. A jó fotó titka: minél több fényt az arcra! Legyünk kedvesek és természetesen mosolyogjunk. Biztosan tisztában vagyunk azzal, hogy az arcunk melyik szögből nézve mutatja meg legelőnyösebb vonásait. A fotókészítésnél ezt vegyük figyelembe. Nem a legjobb ötlet teljesen a kamera felé fordulni, jobb, ha kicsit oldalról készülnek a felvételek.

 

Amit mindenképpen kerüljünk el a fénykép esetében!

 

Nem az online társkereső oldalakra való a fürdőruhás, az izmait csókolgató és a sportautó mellett feszítő alany. A meztelen valóságot is tartogassuk későbbre, ha nem akarunk könnyűvérűnek tűnni. A péntek éjszakai fergeteges bulin készült kissé becsípett állapotban, az asztalon táncoló fotó sem lesz nyerő, a buli részleteit tartsuk meg a barátaink részére.  Csak mi szerepeljünk a fotón, hiszen magunknak keresünk társat! Bármilyen előnyös kép készült rólunk anno az exxel, ne használjuk fel, főleg azon az áron, hogy körbevágjuk rajta magunkat. Legyünk igényesek a fotóinkkal!

 

Elő a fényképezőgépekkel!

 

Molnár Sylwia

Társkereső Akadémia

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei