Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Hogyan hozzunk létre profi adatlapot a társkereső oldalon?

Hogyan hozzunk létre profi adatlapot a társkereső oldalon?

Az online társkereső oldalra való regisztrálás után az első és legfontosabb feladat a saját profilunk megszerkesztése. Az adatlapunk adja az első benyomást rólunk, döntően ez határozza meg az oldalunkra látogatókat, más szóval saját magunkat kell marketingezni.

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!
Ladies & Gentlemen adatlap

Saját névvel szerepeljünk a társkereső oldalon?

Nyugodtan feltüntethetjük a valódi keresztnevünket, viszont a vezetéknevet nem szükséges megadnunk.  Felesleges magunkat álnévvel regisztrálni, majd a későbbiekben magyarázkodni. Szintén komolytalan, ha a profilunk fő sorában vicces becenevünk olvasható!

 

Adatok valódisága

Sok kudarctól megkíméltjük magunkat, ha az adatlapunkon valós adatokat adunk meg. Nem érdemes elhallgatni, hogy van gyerekünk, letagadni 30%-ot a testsúlyunkból, a magasságunkhoz se tegyünk plusz 10 centit hozzá. Az első találkozáskor úgyis kiderül a valóság, a partner bizalma pedig joggal meginoghat. Gondoljunk arra senki sem tökéletes, illetve mindenkinek van múlja, a leendő partnerünknek is. Akik valóban komoly kapcsolatot keresnek, ne kozmetikázzanak a családi állapotukkal. Kínos, ha megismerjük az Igazit, és hetekkel esetleg hónapokkal később ismerjük be, hogy még házasok vagyunk, de természetesen „válófélben”. A biztonságunk érdekében a személyes profilunkon ne tüntessük fel az e-mail címet, telefonszámot.

 

Sokaknak okoz gondot az a fránya bemutatkozó szöveg megfogalmazása

A bemutatkozó szövegünk megírásakor fő szempont legyen, hogy jó benyomást keltsünk a többiekben, pozitív, optimista, magabiztosságot sugalljunk. Ne arra használjuk ezt a felületet, hogy leírjuk az érzelmi sérüléseinket, csalódásainkat, esetleg az egész életünket kisregény változatban. Ehelyett röviden fogalmazzuk meg, hogy milyenek vagyunk, mik a jó tulajdonságaink, illetve adjunk meg néhány érdeklődési kört. Gondoljuk végig, milyen partnerre vágyunk, vegyük számba az eddigi párkapcsolatainkból leszűrt ez irányú tapasztalatainkat. Persze ez ne legyen egy több oldalas lista, mely csak az elvárásainkat tartalmazza. Fontos: figyeljünk a helyesírásra! Te sem ismerkednél olyannal, akinek az adatlapja hemzseg a helyesírási hibától. Nyelvtanilag helytelen önéletrajzzal sem pályázunk sikeresen az adott állásra, nem remélhetjük, hogy esélyt kapunk a személyes bemutatkozásra.

 

Fotók kiválasztása a párkereső weboldalon

Kár szépíteni: Belső értékek ide vagy oda, az első benyomást mindig a külső alapján alakítjuk ki a másikról. Ugyanígy fog tenni az ellenkező nemű látogató is. Akinek nincs rejtegetni valója, és komolyan vág bele a társkeresésbe az fel fog tölteni magáról fotót. Kép nélkül, látatlanul megszólítani valakit senki sem szeretne, sőt a legtöbben a keresésbe beállítják, hogy csak azon adatlapok jöjjenek fel, akik rendelkeznek publikus fotóval. Az online társkereső oldalakon a fotók döntő jelentőséggel bírnak a tekintetben, hogy kivel kezdeményezünk mi illetve a másik fél ismerkedést. Érdemes kiválasztani 3-4 előnyös fotót a galériánkból. Viszont itt se taktikázzunk, olyan fényképeket válasszunk ki, amelyek leginkább tükrözik, hogy valójában milyenek vagyunk.

Felejtsük el a Photo Shoppal való machinálást, illetve különböző retusálási megoldásokat. A fotó lehetőleg ne 5-10 évvel ezelőtti magunkat tükrözze, 20 kilóval könnyebben, ráncok nélkül. Szintén nem előnyös a nagy bundában, sífelszerelésben, óriási napszemüvegben készült fotók, melyeken felismerhetetlenek vagyunk.  Az első személyes találkozás utáni csalódások legtöbb esetben a nem valós fotókra vezethető vissza! Aki komoly szándékkal regisztrál a netes oldalakra, kerülje a fürdőruhás, a fürdőszobában a tükörből visszatükröző pillanatfelvételeket, az izmait csókolgató és a sportautó mellet feszítő képek közzétételét. Ezt hagyjuk meg a könnyed, laza, szexpartnert kereső oldalakra.

Érdekesség: És ami nem meglepő, inkább tény: a férfiak azokat az adatlapokat nézik közkedvelten, ahol látnak fényképet, és leginkább a fotók alapján döntenek. A hölgyek tüzetesebben nézik át a profilokat, és kevesebb időt szentelnek a képek nézegetésével.

Profi adatlap szerkesztést kívánok, meg lesz az eredménye!

 

Társkereső Akadémia, Molnár Sylwia

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei