Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Kapcsolatban egy idő után nem mondjuk egymásnak, hogy "Szeretlek"?

Kapcsolatban egy idő után nem mondjuk egymásnak, hogy "Szeretlek"?

Olvastam egy cikket, amiben arra kérték a Hölgyeket, hogy a párjuknak írjanak egy üzenetet, amibe csak annyi szerepeljen, hogy szeretlek. Érdekes válaszok születtek.

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Mindenki tudja, hogy egy kapcsolattal foglalkozni kell. De teszünk is valamit azért, hogy az a kapcsolat valóban jó legyen? Rendszeresen tudatjuk például azt a párunkkal, hogy szeretjük, vagy a szó hallatán egyből azt hiszi, hogy rosszat csináltunk, vagy akarunk tőle valmit?

Egyszer egy nőknek szóló önfejlesztő tanfolyamon, mely arról szólt, hogyan éljünk szerető párkapcsolatban kedvesünkkel, az előadó megkérdezte a résztvevőket:
Hányan szeretik közületek párjukat tiszta szívből?
Mindegyik nő felemelte a kezét.

Majd az előadó folytatta:
Mikor volt az utolsó alkalom, amikor tudattátok életetek szerelmével, mennyire szeretitek őt?
A legtöbb nő azt felelte, hogy épp a mai napon, páran tegnap, néhányan pedig nem emlékeztek.

Ezután az előadó megkérte a résztvevőket, hogy vegyék elő telefonjukat, és küldjék el SMS-ben a következő üzenetet élettársuknak/férjüknek:
“Szeretlek, édesem”.
Miután a válaszok zöme beérkezett, arra utasította a hölgyeket, hogy cseréljék ki telefonjukat a mellettük ülőével, majd hangosan olvassák fel a kapott választ.
Íme néhány válaszüzenet:
"Ki a halál szórakozik?"
"Ehh, gyermekeim gyönyörű anyja, beteg vagy, vagy mi?"
"Ja, én is szeretlek. Mizujs veled?"
"Mivan? Megint összetörted a kocsit?"
"Nem értem, mire gondolsz?"
"Már megint mit műveltél???"
"Ne kerülgesd a forró kását, inkább mondd meg, mennyit akarsz!"
"Álmodom, vagy mi?"
"Ha nem mondod el azonnal, kinek szántad ezt az üzenetet, valaki meg fog halni."
"Azt hittem, megegyeztünk, hogy napközben nem iszol."
"Anyád megint hozzánk költözik, igaz?"

 

Ha nem használjuk a szeretlek szót, akkor nem csak hallani, de mondani is furcsa, szokatlan lesz. Talán egy idő után azért nem mondjuk, mert már nehéz kimondani, majd az idő múltával ez egyszerűbb már nem lesz, csak nehezebb, és hirtelen ott tartunk, hogy eszünkbe se jut ezt tudatni a másikkal. Majd ebből következnek az ilyen válaszok. Lehet azt mondani, hogy a férfiak ilyen reakcióra képesek, de, ha jobban belegondolunk, akkor nem ők a hibásak amiért hátsószándékot keresnek a szó hallatán. Ami szokatlan a fülnek azt észrevesszük, és keressük az okát. Oda kell figyelnünk a kapcsolatainkra, ne csak akkor keressük a barátainkat, családunkat amikor szükségünk van rájuk, és ne csak akkor szeressük a másikat, ha szeretnénk valamit.

 

 

forrás:ilyennincs.com

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei