Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Lord Randolph Churchill szerelmes levele Jennie Jerome-hoz (1873. augusztus)

Lord Randolph Churchill szerelmes levele Jennie Jerome-hoz (1873. augusztus)

Nem tudom tovább türtőztetni magam, írnom kell neked...

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Lord Randolph Churchill

 

Jennie Jerome-hoz

 

1873. augusztus

 

Nem tudom tovább türtőztetni magam, írnom kell neked, te drága, noha legutóbbi leveleimre nem kaptam választ tőled. Gondolom, anyád nem engedi, hogy írjál. Még az is lehet, hogy egyik levelemet se kaptad meg… rettentően félek, hogy azt hiszed, talán elfelejtettelek. Amióta hétfőn elbúcsúztunk, egy percre sem távolodtak el tőled a gondolataim. Mindent megírtam apámnak, hogy mennyire szeretlek, és mennyi mindent feláldoznék, csak hogy feleségül vehesselek, s aztán örökre veled élhessek…(nem) kapok választ hétfőig és akármerre járok is, nemsokára elmegyek abba a  Cowesba és mindent elmondok anyádnak. Abból, amit hallottam félek, hogy nem nagyon kedvel engem… Mindent megtennék, amit kíván, csak ne ellenezze házasságunkat. Drága, ha annyira szívedbe zártál, mint és téged… ember nem választhat el bennünket. 

Ez a hét olyan volt nekem, mint az öröklét… Bárcsak egy sort kaphatnék tőled, amit anyád helytelenítene, vagy amit talán már meg is tiltott neked… Néha, nem tehetek róla, elfog a kétely, hogy csakugyan kedvelsz-e, mint Cowesban mondtad. Ha igen, akkor nem félek a jövőtől, még akkor se, ha az előttünk álló akadályokat csak türelemmel lehet legyőzni. Ég veled, drága Jeannette. Első és egyetlen szerelmem.

…hidd el, hogy örökre a te hű és szerető 

 

Randolph S. Churchilled

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei