Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / A kezdetről...

A kezdetről...

Antal Anna írónő bemutatkozása

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

"Antal Anna, huszonöt éves, éppen felnő, ha van olyan. A szerelmet inkább csak várja, mint keresi, de ezt tette már Csehországban és Hollandiában is. Jelenleg Budapesten él, egyetemista lány és dolgozó nő. Kettősségeiben bizonyos.

Azt ígérte, sokat fog írni a pesti metróról, de inkább kérdezne, mint válaszolna.

 

Ebben a blogban főkent önreflexív írásokkal szeretne megjelenni, hogy egyszer talán belátható legyen, miért olyan meghatározó a szerelem és a párkapcsolat az életünkben, önkiteljesedésünkben vagy éppen önazonosságunk felfejtésében."

 

Antal Anna, írónő

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei