Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Korkülönbség a társkeresésben

Korkülönbség a társkeresésben

A fiam lehetnél....

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Néha működik, csodás az életük, és terveik sorra megvalósulnak. Mások hamar feladják, vagy bele se mernek kezdeni a közös jövőbe, amikor túl nagy a korkülönbség, akár 10-15 év a női partner "kárára".

Edina 36 éves volt, Zsolt 23 amikor megismerkedtek. Három hónap múlva összeköltöztek, két éven belül két csodaszép kisfiuk született. Nyolc éve együtt élnek, és ugyan a fiú szülei nem nézték eleinte jószemmel a kapcsolatot, ahogy látták a család harmóniáját, feladták a harcot és elfogadták családtagként Edinát. Bármilyen hihetetlen, ők boldogok. Ehhez azonban kell Edina magabiztossága, az, hogy nincsenek önbecsülési problémái, nem féltékeny párja fiatal kolléganőire, és nem fél. Ajándékként tekint a párjára, a kapcsolatra, és ha nem is az az alapelv, hogy tart, amíg tart.... úgy érzi, olyan sokat kap az élettől, hogy lesz mire támaszkodnia, ha mégis baj történik. De szerinte nem lesz baj és Zsolt szerint se lesz baj. Szerelemmel csüng párján, a tenyerén hordozza.

Mások azonban megrettennek az ilyen kapcsolattól, félnek a társadalom, a környezet megítélésétől és a mindennapi bosszúságoktól. Például, hogy a fiatalabb férfinek sziával köszönnek a boltban, míg az idősebb nőt hangos "Jónapot - tal" fogadják a fiatal eladólányok....

Meg lehet szokni ezt is, el lehet engedni ennek bosszúságát is.

 

Szerintem. Én bátorság és szerelempárti vagyok:)

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei