Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Adj esélyt az új kapcsolatnak

Adj esélyt az új kapcsolatnak

Oktalan okok

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Néha túl sok a kudarc a társkeresés során és már attól megrémülünk, ha valami kicsi dolog nem stimmel. Egy idő után gyanakvóvá válhatunk, túlérzékennyé és ha esélyt is adunk a kapcsolatnak, képesek vagyunk gyorsan lefújni azt, az igazi csalódás előtt. Pedig lehet nem lenne csalódás, lehet csodás dologról mondunk le már az elején. Csak azért, mert egy-egy dolog mással se működött igazán. Pedig a tiszta lap minden új kapcsolatba lépő félnek járna.

 

Melyek lehetnek azok az oktalan okok a kapcsolat elején?

 

1. Sok exe van: megrémülhetünk, mert e szerint valamit NEM JÓL csinál. Nem kitartó, nem hűséges vagy nem képes alkalmazkodni. De mi van, ha egyszerűen csak nem kísérte szerencse a választásait?

 

2. Nehezen megy a csiszolódás: beszól, beszólsz, apróságokon feszültök egymásnak. Mi lenne, ha adnátok esélyt egy nagyon mély, tartalmas és őszinte beszélgetésnek. Meglehet egy sor rossz élménye van előző kapcsolatokból, azok füstjét fújja rád és fordítva. 

 

3. Nem igazán oké a szex: adjatok időt magatoknak. Sokan hiszik, hogy a szex az megy magától, pedig ez nem igaz. Számos tényező befolyásolja a szexuális sikert a vonzáson túl. Az életkorotok, tapasztalataitok, kudarcaitok. Személyiségetek, neveltetésetek, valamint az, hogy egymással szemben ennyire mertek őszintén megnyílni. Gyakoroljatok.

 

4. Nagy az egzisztenciális szakadék: különösen akkor kínos a dolog, ha a nő keres többet, ha több mindent engedhet meg magának, ha a férfi úgy érzi, képtelen megfelelni az elvárásoknak és nem tud lépést tartani. Anélkül, hogy eltartanád a kedvest (ha te állsz jobban), okos kommunikációval, tapintattal lehet közelebb hozni a lehetőségeket. Te lemondasz erről- arról és vállalod azokat a programokat, amelyeket ő is képes finanszírozni, cserébe néha becsempészel valami luxust az ő életébe is. Kulcsszó a tapintat!

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei